Fiat Concept Centoventi stilt ut på CES 2020!

Fiat Centoventi
Fiat Centoventi

På Consumer Electronics Show - CES 2020, presenterte Fiat det innovative og moderne elektriske konseptet Fiat Concept Centoventi. Konseptbilen “Centoventi gören, som vakte stor oppmerksomhet på CES 2020, verdens største forbrukerelektronikkmesse i Las Vegas, forbereder seg på å gi en unik løsning på behovene til elektrisk mobilitet. Concept Centoventi, som ble utviklet spesielt for Fiat sitt 120. år og som første gang ble vist på den 89. motorsport i Genève, representerer det siste punktet i merkevarens lange historie med sin modulære og miljømessige struktur.


Fiat stilte ut Concept Centoventi på Consumer Electronics Show - CES 2020 i Las Vegas, USA. Centoventi, Red Dot design-prisbelønte konseptet til Fiat Chrysler Automobiles (FCA), som kombinerer elektriske bilteknologier med tilpassbare løsninger, gjenspeiler merkevarens visjon om elektrisk transport; Det vakte besøkende oppmerksomhet med sin modulære struktur og teknologiske funksjoner. Konseptet, som tar navnet sitt fra ordet Centoventi, som betyr yüz hundre og tyve ada på italiensk, forbereder seg på å tilby en ubegrenset opplevelse innen personalisering, og bærer kunnskapen og erfaringen til merkevaren fra de siste 120 årene framover.

“Med Centoventi vil“ sminke ”endre begrepet”

Med sin visning på CES 2020 vil Fiat Concept Centoventi, som ble vist for første gang i det nordamerikanske markedet, bli produsert på en slik måte at den kan tilpasses helt etter smak og behov hos brukeren uten noen tilpasningsbegrensninger. For å forenkle produksjonsprosessen planlegges bilen å produseres i én type og i én farge. Ved hjelp av '4U' -programmet kan sluttbrukeren tilpasse bilen med 4 forskjellige taktyper, 4 forskjellige støtfangere, 4 forskjellige felger og 4 forskjellige utvendige trimmealternativer. Biler liker moderne enheter; Med sine utvendige farger, interiørarkitektur, flyttbar og tilleggskonstruksjon i taket, kan infotainmentsystemet være helt unikt strukturert. Fiat Centoventi trenger ikke å vente på oppdateringer som den nye versjonen, spesialserien eller sminke. På forespørsel kan brukeren oppdatere bilen når som helst ved å gjøre ønsket endring. Fiat Centoventis utvalg er modulbasert. Takket være den innovative batteriarkitekturen kan kjøretøyområdet spenne fra 100 til 500 kilometer avhengig av den tiltenkte bruken.

Kişisel personalisering i alle detaljer ”

Concept Centoventi bringer en ny tilnærming til bilverdenen, som er i ferd med å gå over til elektriske løsninger, som på 500-tallet, da Fiat ledet en industriell og kulturell revolusjon med sin 1950-modell, med revolusjonerende designfunksjoner. Det er omgjort til et moderne skjermet sosial mediaenhet montert på bakluken og markerer en annen milepæl i bilindustrien. Designet med bildeling og nye urbane transportformer i tankene. Funksjonen har en skjerm i cockpiten som vender mot frontruten. Displayet kan gjenspeile meldinger som 'full, tom eller parkering betalt'. I tillegg tillater en stor skjerm på bakluken brukeren å dele budskapet sitt med omverdenen. Mens bilen beveger seg, vises bare Fiat-logoen, men etter at den har stoppet, kan sjåføren bytte til “messenger” -modus for å opprette en ny melding.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar