Adnan Ünverdi, styreleder i GSO

gso styreleder adnan unverdiden innenlandsk bilvurdering
gso styreleder adnan unverdiden innenlandsk bilvurdering

GSO-president Adnan Ünverdi, nasjonal og innenlandsk teknologi innen omfanget av farten med vår innenlandske bil passerte en stor snuoperasjon i landet vårt, sa han.


Gaziantep Chamber of Industry (GSO) Ünverdi Adnan styreleder, innenfor rammen av nasjonale og lokale teknologi beveger Tyrkia Chambers og børsene Union (TOBB), Tyrkias Automobile Enterprise Group på premisset (TOGG) med vår lokale bil utviklet av sa at nå et viktig vendepunkt i vårt land.

Ünverdi bemerket at de var partnere i denne store stoltheten i programmet Yolculuk Journey to Innovation Meeting ”som ble holdt i Bilisim-dalen i Gebze. I de første årene av republikken i vårt land, har arbeidene som ble igangsatt for fly- og bilproduksjon alltid blitt spart og dessverre mislyktes. Etter 58 år siden revolusjonsbilene endte denne store lengselen. I dag utvikler staten vår svært viktige prosjekter med forsvarsindustrien og bilindustrien samt vår private sektor for høyteknologi. I forsvarsindustrien er det gjort alvorlige fremskritt på kort tid og vi er stolte av det. Takk og lov, teknologi og panne svette med vårt lands innenlandske bil. I dag, med denne utviklingen, opplever vi en transformasjon ikke bare innen teknologi, men også i mental forstand. ”

Legg merke til at vår innenlandske bil utviklet av TOGG har skjedd i en kritisk periode, og som en ny generasjonsbil, kan den finne muligheten til å starte løpet i internasjonal konkurranse ikke engang bak, men til og med et skritt foran. ”Bilindustrien er blant de mest konkurransedyktige sektorene i verden. I sektoren, som har vært dominert av bensin- og dieselmotorer i mange år, gjennomfører selskaper nå prosjekter på bilteknologier som driver med strøm. I en tid da halvbensin- og halvelektriske modeller gikk opp i vekt, viste landet vårt krav i sektoren med en helelektrisk bil. High-tech bilbransjen i Tyrkia håp med denne nye generasjonen av biler vil også bli en global merkevare med sin egen bil, "sa han.

TOBB President Rifat Hisarcıklıoğlu, "Tyrkias nasjonale merkevare biler er ikke bare lage biler. Tyrkias bil er mer enn bare en bil. Tyrkias bil og teknologisk endring, overgangen til den digitale økonomien. Det er en ny utfordring "Ünverdi minner om ordene" Tyrkias TOBB presidentens bemerkninger om bilen er den beste måten å oppsummere denne prosessen. Dette er en flott transformasjon ..

I en slik prosess startet Gaziantep Chamber of Industry et transformasjonsprogram i industrien, og i denne sammenheng tok forsvarsindustrien og medisinsk sektor viktige skritt for å uttrykke Ünverdi, regionen åpnet døren til Midt-Østen som en by i posisjon til alle slags klare til å komme inn i bilindustrien sa.

Design, utstyr, komfort og øyne fylt med high-tech 'Tyrkias bil til landet vårt, og ønsker at vår nasjon lovende Adnan Ünverdi, "I begynnelsen Mr. President Recep Tayyip Erdogan, TOGG og TOBB styreleder Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tyrkia Jeg vil takke alle ingeniørene våre for innsatsen og svettenJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar