Denizli taubane og Bağbaşı Plateau var vert for 5.500 XNUMX mennesker på den første dagen av det nye året

havløypa og bagbası-platået ønsker den første dagen i det nye året velkommen
havløypa og bagbası-platået ønsker den første dagen i det nye året velkommen

Den første dagen i 2020 strømmet innbyggerne i Denizli til 1500 meter høye høyden Denizli taubane og Bağbaşı Plateau. Bağbaşı-platået flommer over av innbyggere som ønsket å oppleve gleden med snø den første dagen av det nye året.


Denizli taubane og Bağbaşı Plateau, som ble implementert av Denizli Metropolitan Municipality i 2015, ble oversvømmet av besøkende den første dagen i 2020. Denizli taubane og Bağbaşı Plateau, som ble tatt i bruk med sikte på å berike de sosiale livene til Denizli-innbyggerne og tilbringe tid med naturen, vert for 5 500 mennesker på den første dagen av det nye året. Tusenvis av mennesker som ønsket å nå Denizli taubane og Bağbaşı platået dekket med hvitt dekke dannet lange køer. Denizli sentrum, omkringliggende provinser og distrikter i sesongens første snø for å møte innbyggerne som elsker gleden av snø på platået i en høyde av 1500 meter. Bağbaşı-platået der fargerike bilder fant sted, spesielt barn likte snøen.

havløypa og bagbası-platået ønsker den første dagen i det nye året velkommen
havløypa og bagbası-platået ønsker den første dagen i det nye året velkommen

Ne Hva kan vi gjøre for vårt vakre land az

Ordfører i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan besøkte også Denizli taubane og Bağbaşı Plateau, som er en av de første stedene i sentrum. Ordfører Osman Zolan sa at platået har forskjellige skjønnheter i hver sesong og sa: Det er ingen snø i sentrum av Denizli, men innbyggerne våre gleder seg over snøen i platået vårt like ved oss. Jeg vil invitere alle mine landsmenn som vil møte snø til Denizli taubane og Bağbaşı Plateau. Vårt vakre land, hva vi kan gjøre for Marine, az sa han.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar