Husbiler som skal flyttes fra Bursa til World Showcase

innenlands bil vil bli flyttet til verdensvinduet
innenlands bil vil bli flyttet til verdensvinduet

Den 18. av "Common Mind Meetings" som ble holdt under ledelse av Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) med deltakelse av kamre og børser i Bursa ble holdt i Iznik. BCCI leder Ibrahim Burkay, sa transformasjon initiativer som beveger økonomien i Bursa Tyrkia innenlandske bil prosjekt i byen. President Burkay, som uttalte at byen skulle bytte til skalaøkonomi med romlig planlegging og sikre de neste 50 årene, "Vi vil fortsette å jobbe med besluttsomhet på alle felt med et mye sterkere Bursa-mål."


Den 18. av "Common Mind Meetings", som brakte Bursa forretningsverden under ledelse av BTSO, ble arrangert av Iznik Chamber of Commerce and Industry. BTS Burko, styreleder İbrahim Burkay, sa tale på møtet som ble holdt med deltakelse av alle presidenter for kammer- og aksjemarkeder, rådmenn og styremedlemmer og styremedlemmer i Bursa, og det er over et år der de laveste vekstdataene for de siste 10 årene i verdenshandelen er registrert. Tyrkias tross proteksjonistisk politikk i verdensøkonomien i form av eksportverdien i verden størst økning i fem land fra en uttalt at Ibrahim Burkay, "I år håper jeg på bakgrunn av nye investeringer, jeg har stor tro på at produksjon og vi vil fange en mye sterkere vekst i sysselsettingen var. I denne utfordrende prosessen presenterer jeg vår takknemlighet til regjeringen på vegne av vår forretningsverden, som har implementert forskrifter som oppfyller forventningene til vår private sektor. ”

Tyrkias 60-års drøm vil skje

Bursa BCCI i 1960 under ledelse av Tyrkias første organisert industrielle sonen minner om byliv pass Ibrahim Burkay, "vi drar bak byens sterk industriell infrastruktur ble formet 50 år. Vi startet den industrielle transformasjonen av Bursaen vår med prosjektene vi utførte for 7 år siden. I dag påtar Bursa seg ledelsen for den nye industrielle revolusjonen i landet vårt med prosjekter som TEKNOSAB, GUHEM, Model Fabrika og BUTEKOM. Våre kvalifiserte menneskelige ressurser, FoU og innovasjon rettet produksjon feltet, har vår logistikkanlegg, og vår forvandling i vår bransje utspill aktivert realisering av Bursa i Tyrkia 60 år drømme bilen. "Han sa.

"VI BIL VÅR LOKAL OG STUDIERBIL TIL VERDENS SHOWCASE"

BCCI styreleder Burkay, selvstendig og digital teknologi med en ny milepæl i verden uttrykte å presentere prosjektet for å bli flyttet fra Bursa i Tyrkia utvikling mål. Ibrahim Burkay, 'urfolk' og 'Bursa' som neste generasjon i Bursa, Tyrkia bil prosjekt de beskriver technoparks og Bursa Technology R & D og Coordination Center BUTEKOM innenfor mekanisk mikro de praksis, understreker at de vil bidra med mikro-elektronikk og nano-teknologi sentre for fremragende forskning Ibrahim Burkay, "Mr. President Recep Tayyip Erdogan, industri og teknologi minister Mr. Mustafa Varank den TOBB styreleder Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu og Tyrkia Automobile Enterprise Group til jeg uttrykke vår takknemlighet for deres tillit til Bursa.", sa han.

"VI VIL IKKE gi mulighetene til investeringer og tjenester."

President Burkay påpekte at i den nåværende planleggingen av Bursa, industri og lagringsområder har en andel på 11 promille i det totale overflatearealet på 8 tusen kvadratkilometer, uttalte president Burkay at industrien bidro med 45 prosent til byøkonomien. Indikerer at den lokale bilen kommer til live i Marmara-bassenget er en viktig mulighet for den romlige planleggingen av regionen, sa İbrahim Burkay: "Vi kan aldri tillate prosjektene vi trenger med en fiendtlig tilnærming til investeringene og tjenestene som leder veksten i byen og landet vårt. Som Bursa forretningsverden vil vi fortsette å bidra til prosjekter som vil forme ikke bare nåtiden, men også de neste 20 årene, 50 år og til og med 100 år. Jeg håper vi vil føre stipendet vårt og landet vårt til en mye lysere fremtid sammen med kraften fra det vanlige sinnet. ”

RING FOR STØTTE FRA PRESIDENT BURKAY TIL BURSASPOR

BTSO-styreleder İbrahim Burkay sa at de ønsket å flytte Bursaspor til Super League de fortjener med kampanjen til “Büyük Büyük Bursaspor Again” som ble lansert som forretningsrepresentanter. I denne sammenheng uttalte Burkay at næringslivet vil bidra til kampanjen med støtte fra 100 tusen skjemaer, "Jeg inviterer deg til å støtte denne viktige kampanjen," sa han.

TILLEGGSARBEID FOR 20 TUSENTE MENNESKER

TOBB styremedlem og president i Commodity Exchange Özer Matlin Bursa, Tyrkia innenlandske bil prosjekt, sa Bursa og Tyrkia vil gi store fordeler for økonomien. Matlin sa at de mener å være en av de viktigste merkevarene i global skala prosjektet i Tyrkia, vil innenlandske bilprodusentene gjøre om 20 tusen sysselsatte og understreket at landets økonomi vil bidra 50 milliarder euro. Matlı uttalte at globalisering og teknologisk utvikling påvirker alle livsområder, og uttalte at landbruksmarkedene også er påvirket av denne utviklingen. I denne sammenheng, etablert i 2018, Matlin trekker oppmerksomheten mot betydningen av Tyrkia Produkter Specialized Veksling, "den tyrkiske landbrukssektoren i form av nesten Kristus akseptert største mål av dette systemet, landbruket produsenter sunn forbruker transaksjon til virkelig og realistisk pris å create gjort effektiv internasjonal plattform." Han sa.

AGENDAEN FOR ROM OG Bytte

På Joint Mind Meeting ble det signert en protokoll mellom Bursa Commodity Exchange og Iznik Chamber of Commerce and Industry om bruken av eiendommene til 'Commodity Exchange' i Iznik. Matlı uttalte at de mener at kvinner og unge gründere bør støttes både i næringslivet og i det sosiale livet, og sa: "Vi vil bidra mer til entreprenørprofilen til byen og landet vårt med områdene vi tildeler til bruk."

“LOKAL AUTOMOBIL VIL FØRE VERDI TIL VÅRT OMRÅDE”

Iznik TSO-president Mahmut Dede uttalte at distriktet Iznik har bidratt betydelig til Bursa-økonomien i forskjellige sektorer. I så måte er året 2 av stor betydning for oss. Jeg tror også at den innenlandske bilfabrikken som skal etableres i Gemlik, som er nært knyttet til vårt distrikt, vil tilføre en annen verdi for regionen og byen vår. ”

“VI Føler veldig lykkelig i GEMLIK”

Paşa Ağdemir, president i Gemlik Handels- og industrikammer, sa: "Vi føler oss veldig heldige i Gemlik. Innenriks bilprodusentene og prosjekter som høyhastighetstog som gjenspeiler Tyrkias syn kommer til liv i vårt distrikt. Jeg vil takke vår styreleder i BTSO, Mr. İbrahim Burkay, Bursa råvarebørspresident Özer Matlı, TOBB-president Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu og vår president.

Iznik TSO-president Mahmut Dede ga en plakett til BTS-gründere og styreleder for Bursa Commodity Exchange Özer Matlı for deres støtte til kvinnelige gründere og Iznik TSO. Møtet ble avsluttet med krav, forslag og meninger fra distriktskamrene og børsene.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar