Innenriksbil vil være egnet for autonom kjøretransformasjon

innenlandsk bil vil være egnet for autonom transformasjon av stasjoner
innenlandsk bil vil være egnet for autonom transformasjon av stasjoner

Tyrkias Cars Initiative gruppe fra Twitter-konto ble gjort om den nye nasjonale ling. Det ble uttalt i delingen at bilen har en infrastruktur som kan oppdateres over internett og utvikles i samsvar med "nivå 3 og utover" autonom kjøretransformasjon.


Tyrkias Cars Initiative Group (TOGG) ved utgangen av 2019 hadde forårsaket stor spenning som fremmer innenlandske bilprodusentene.

Innbyggerne ble presentert for ny informasjon om bilen introdusert med to forskjellige chassisalternativer: SUV og Sedan.

AVANSERT STØRERSYSTEMER

TOGG bildedeling gjort av Twitter-side "kan oppgraderes Tyrkias bil over Internett 'nivå 3 og utover' av autonom kjøring konvertering, i samsvar med utbygd infrastruktur og avansert kjøring i bytrafikk med støttesystemer og vil lindre tretthet av en lang reise" i uttalelsen.

DOMESTISKE BILER VIL BLI 5 STJERNER

Høy slagfasthet, omfattende aktive og passive sikkerhetselementer og avanserte førerassistansesystemer som gjør at Euro NCAP fem stjerners sikkerhetsnormer 2022 vil ta trygt nyte reisen med urfolk inTurkey bilen.

LOKAL BILDESIGN

Verktøyet ble designet av det italienske designbyrået Pininfarina. Prototypebiler ble produsert i Italia.

Mer enn 100 ingeniører var involvert i utformingen av kjøretøyet. Kjøretøyets batteri er integrert i plattformen. Den er designet for å motta 5 stjerner fra Euro NCAP-krasjetester. Kjøretøyet vil ha 7 standard og to valgfrie kollisjonsputer. Den første modellen som skal produseres planlegges å være en SUV-klasse, og innen 2 skal 2030 forskjellige modeller settes i produksjon. Det er tulipanmotiver på fremre rist på kjøretøyet.

Instrumentpanelet til kjøretøyet består utelukkende av elektroniske skjermer. Panelet har tre skjermbilder og en 10-tommers (25,4 cm) multimedia- og navigasjonsskjerm. Kjøretøyet har ikke et sidespeil, i stedet er det kameraer.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER AV LOKALE BILER

Kjøretøyet drives av litium-ion-batterier. To strømpakker med en rekkevidde på 300 km og 500 km vil bli tilbudt på en enkelt lading, avhengig av batterikapasitet. Batteriene til kjøretøyet er planlagt ladet på 30% på mindre enn 80 minutter. Med det regenererende bremsesystemet som skal inkluderes i kjøretøyet, er det planlagt at motorene vil fungere som dynamo i sakte tempo og utvide rekkevidden opp til 20% ved å lade batteriet.

Kjøretøyet er planlagt produsert i to forskjellige motorkraft, nemlig 200 hk med bakhjulsdrift og 400 hk med firehjulsdrift. Hastigheten til kjøretøyet, hvis endelige hastighet er 180 km / t, er 400–0 km / t akselerasjon i 100 HP versjon og 4.8 sekunder i 200 HK versjon.

Det er planlagt at kjøretøyet automatisk vil motta oppdateringer fra fabrikken med en 4G / 5G internettforbindelse, og at kjøretøyet kan avbrytes eksternt i tilfelle en funksjonsfeil. Det forklares at kjøretøyet vil ha nivå 3 autonome kjøreegenskaper.

HVORDAN LOCAL BILER blir belastet?

Tyrkias biler vil gi ledelsen av spredningen tOGGer til 2022 vil komme på veien takket være sin omfattende ladeinfrastruktur i hjem, kontorer og kan lades på stasjonene på veien. Med de teknologiske mulighetene for å være en tilkoblet og smart bil, kan brukerne enkelt planlegge og administrere bilens lading.

HVOR DEN LOKALE AUTOMOBILEN vil bli produsert

Kjøretøyet vil bli produsert i en fabrikk som planlegges å starte byggingen i 2020 på et land som tilhører de tyrkiske væpnede styrker i Gemlik, Bursa og skal være ferdig i 2021. Det første kjøretøyet er planlagt sluppet fra båndet i 2022 og begynt å selge. Fra 30. oktober 2019 er det kunngjort at det vil bli foretatt en total investering på 13 milliarder TL om 22 år. Det er planlagt å sysselsette 4.323 5 personer i produksjonsanlegget og produsere 175 30 biler i 51 modeller per år. Tallrike forskjellige skattereduksjoner som tollskattefritak, momsfritak, skattereduksjon, forsikringspremie støtte for investeringen og statsgaranti for kjøp av 68,8 tusen biler. Målet er å produsere kjøretøyet fra XNUMX% av innenlandske deler i den første modellen, og å øke forholdet mellom husholdningsdeler til XNUMX% i den andre og tredje modellen.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar