Sverige Varberg Tunnel Design fungerer anbud Resultat

isvec varberg tunnel design fungerer anbudsresultat
isvec varberg tunnel design fungerer anbudsresultat

Atkins, et datterselskap av LNC-Lavalin-gruppen, signerte en kontrakt for å gi detaljert design og konstruksjonsstøtte for 300 km Varbergtunnelen i Sverige som en del av prosjektet for å doble 3.1 km vestkysten av linjen mellom Gøteborg og Lund.


Den nye 3.1 km lange tunnelen, kystlinjen til Varberg, vil arbeide for å utvide vestkysten av linjen til en dobbeltsporet jernbane som vil øke kapasiteten for passasjer- og transporttjenester og redusere reisetidene. Fase 1 av prosjektet, inkludert utviklingen av implementeringsplanen, fullførte prosjekteringen. Den neste fasen inkluderer detaljert planlegging for bygging av den nye tunnelen og den første materialkontrakten på 13 millioner pund.

Utvidelsen av jernbanen har vært i gang siden 2015, og omtrent 85 prosent av vestkysten av linjen er blitt oppgradert. Prosjektet, som ble administrert av det svenske transportverket og det sveitsiske byggefirmaet Implenia, forventes å være ferdig i 2025.

Atkins Sweden administrerende direktør Johannes Erlandsson sa: "Varbergtunnelen og utvidelsen av linjen vil forbinde byer, byer, bedrifter og lokalsamfunn til fordel for hele vestkysten av Sverige." “Atkins jobber med en rekke jernbaneprosjekter, inkludert 250 km East Link Project, en 160 km / t høyhastighetslinje fra Järna til Linköping i Sverige; Byen Hallsberg; Elektrisk direkte forbindelse til Gävlehavn og elektrifisering av havnelinjen fra lastegården til den nye togstasjonen og utvidelse av jernbanen fra Tomteboda og Kallhäll til to linjer i Stockholm.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar