Konya Bicycle Master Plan mottar pris fra UNESCO

konya sykkel master plani unescodan mottok priser
konya sykkel master plani unescodan mottok priser

Konya Metropolitan kommune er først signert med departementet for urbanisme og miljø Sykkel Master Plan i Tyrkia, ved en seremoni på UNESCOs hovedkvarter i Paris ble tildelt International Prize İdealkent.

International Idealkent Awards, som ble gitt til prosjekter som bidrar positivt til byene og menneskene i byen, fant eierne sine med en seremoni som ble holdt på FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO).

Panelet med tittelen “The Future of Cities and the Roll of International Organisations in Styrking Local Governments” ble holdt av Urban Research Institute før prisutdelingen som ble holdt i UNESCOs hovedkvarter i Paris.

Vice President for Presidential Local Government Policies Committee, Şükrü Karatepe, sa i panelet at lokale verdier er nøye bevart i byene og regnes som et av de viktige elementene i bærekraftig urbanisering.

TILDELING TIL KONYA METROPOLITAN

Med mer enn 550 kilometer med sykkelstier gjør Konya Metropolitan kommune i Tyrkia, "Bicycle Transport Master Plan Project" ble tildelt International Prize İdealkent; Furkan Kuşdemir, assisterende generalsekretær i Konya Metropolitan Municipality, mottok prisen. Kuşdemir, i sin tale under seremonien, "første gang i Tyrkia med støtte fra vår president, vår Miljøverndepartementet og urbanisering vil fortsette fram til år 2030, har vi utarbeidet en sykkel Master Plan. I denne sammenhengen vil vi øke de eksisterende sykkelveiene til 780 kilometer innenfor en planleggende ramme. Det er viktig fordi det er den første i Tyrkia. Jeg takker for utmerkelsen. ”

De prisbelønte prosjektene vises på UNESCO-bygningen i en uke.

Gaye Doğanoğlu, tidligere visepresident for Europarådets lokale og regionale regjeringskongresser, Ali Gedikoğlu, president for det internasjonale rådet for rettferdighet og likhet (COJEP), visepresident for Kongressen for lokale og regionale regjeringer i Europarådet Barbara Toce og Anna Magyar, varaordfører i Urbino by, Italia Roberto Cioppi, daglig leder for Urban Research Institute Emir Osmanoğlu, generalsekretær for Urban Research Institute Yusuf Sunar deltok.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar