Lokale biler lytter til deg forstår og lærer deg

lokal bil forstår deg, lytter til deg og lærer deg
lokal bil forstår deg, lytter til deg og lærer deg

Med smartbilen til husbilen og funksjonen 'internett av objekter', blir den transformert til en ny generasjons smart mobilitetsenhet som lytter til deg, lærer deg, integrerer deg og dermed gjør livet ditt enklere.

Tyrkias Cars Initiative Group (TOGG) ble annonsert via en animasjon publisert i to forskjellige kabinettalternativer, hadde bilens intelligente kjøre funksjon som er introdusert til innbyggerne med tOGGer offisielle twitter-konto ved utgangen av 2019 vakte stor begeistring innenlandske bilprodusentene introdusert SUV og inkludert sedans.

Animasjonen viser oppfyllelsen av muntlige kommandoer gitt til det intelligente kjøresystemet til en person som forlater huset og skal på jobb. I animasjon har bilen, internett av objekter understreket teknologien.

Animasjonen la også vekt på at bilen kan forstå stemningen til personen som bruker kjøretøyet takket være sensorer og kameraer. Selv med disse sensorene, kan omgivelsesbelysningen i bilen også variere i henhold til førermodus.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar