Metro Istanbul fotballag mottar pris

metro istanbul fotballag mottok prisen
metro istanbul fotballag mottok prisen

Metro Istanbul Football Team vant den tredje prisen i fotballturneringen som ble organisert som en del av Istanbul Metropolitan Municipality Cup Sports Festival.


Metro Istanbul Football Team, den tredje i fotballturneringen organisert som en del av den 37. Istanbul Metropolitan Municipality Presidential Cup Sports Festival, ble tildelt av Metro Istanbul.

Det ble holdt en prisutdeling på Esenler Campus Multi-Purpose Meeting Hall for Metro Istanbul Football Team, som avsluttet turneringen der 72 lag bestående av distriktskommuner og tilknyttede selskaper konkurrerte på tredjeplass. I organisasjonen overrakte visekonsernsjef Metro Istanbul, Ufuk Yalçın, og administrasjonssjef İlyas Afan Özaydın sine priser og formidlet gratulasjoner for suksessen.

I fotballaget til Metro Istanbul; Ahmet Erdoğmuş, Anıl Parlakçı, Atilla Karyağdı, Ayhan Koyun, Halil Tirgil, Kemal Ercan, Muhammet Özlü, Murat Yıldırım, Mustafa Sur, Oğuzhan Becerikli, Rudvan Mutlu, Salim Akçay, Yavuzkan Yavuz Team YMAZ, Zekeriya Kareker.

metro istanbul fotballag mottok prisen
metro istanbul fotballag mottok prisen


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar