Ordfører Seçer: 'Metro er ikke bare et transportprosjekt, men et prosjekt som vil forandre byen'

president secer metro er ikke bare et transportprosjekt, men et prosjekt som vil forandre byen
president secer metro er ikke bare et transportprosjekt, men et prosjekt som vil forandre byen

Mersin Metropolitan-ordfører Vahap Seçer var gjest for Emine Eroğlan i programmet med tittelen den Fra Middelhavet til Tyren og på TRT Çukurova Radio.

Ordfører Seçer evaluerte de resterende 9 månedene i programmet og forklarte prosjektets prosjekter. Selecter, den første graving i 2020 vil treffe Metro er ikke bare et transportprosjekt, byen vil transformere, endre et stort prosjekt, sa han. Seçer, busser vil bli tatt like etter kunngjøringen om sjåføren, og de ønsker å kjøpe fra kvinner, understreket han.

Vahap Seçer, ordføreren i Metropolitan kommune, understreket at de legger vekt på kvinners sysselsetting som kommune og sa:

Eller vi prioriterer kvinner i rekruttering. Tidligere ble kjøp foretatt i samarbeid med Direktoratet for parker og hager og Direktoratet for miljøvern. Vi har 105 ansatte, alle kvinner. Rengjøringen av gatene i Mersin ble lagt merke til. Fordi kvinner rengjør. Det er ingen torpedo, ingen politisk referanse. Gerçekten Jeg jobber virkelig, jeg gjør denne jobben, alle de kvinnelige innbyggerne våre som har intervjuet, vi fikk de rette forholdene. Jeg er veldig fornøyd med dem. Helse i hendene. Jeg elsker dem også. Det er det jeg vil at de skal holde byen vår ren. 155 flere sysselsettinger. De ble intervjuet. Innkjøp vil begynne i løpet av de kommende dagene. Intervjuer over. Navnene vil bli avslørt. Fra Anamur til Tarsus vil vi få parkhagene og miljørensingen gjort i distriktene våre. Jeg vil at bussjåførene våre skal være kvinner. Vi har nylig rekruttert ansatte. Vi hadde 40 søknader. Klarte virkelig ikke å bestå eksamen, rattet ble eliminert, 33 bussjåfører tok. Kvinner. Med andre ord, hvis testtakerne ikke har noen juridiske eller tekniske mangelfullhet, har vi ansatt dem alle. Nå skal vi tilbake til å kjøpe en. Igjen er den kvinnelige sjåføren overveiende. Vi trenger 100 busser. Vi ønsker å skape et mer komfortabelt og mer komfortabelt kollektivtransportmiljø for befolkningen i Mersin. 73 av disse ble kjøpt. Anbudet ble avholdt 3. januar. Anbudet ble avsluttet. Vi får 100 nye sjåfører for den nye bussen. Hvis kvinnene våre blir respektert, vil flertallet være kvinner. Vi bryr oss om kvinnekooperativer. Vi etablerte kvinnekooperativet. De gjør viktig og verdifullt arbeid. Hovedmålet er å omdanne produksjonen av kvinners kunsthåndverk til økonomisk verdi, spesielt i landlige områder. Dette er ekstremt viktig. Han håndterer et par ting på en gang. En selvtillit kommer til kvinnen, hun står på egne ben og bidrar til familiebudsjettet. Disse er ekstremt viktige. ”

“Metro er et moderniseringsprosjekt”

Ordfører Seçer ga også informasjon om Metro-prosjektet som nylig ble tilbudt og sa: ”Offentlig transport er viktig. Metro er ikke bare et offentlig transportprosjekt. På en måte er det et prosjekt som forvandler byen. Det kan tenkes på som et sosialt prosjekt, som et sivilisasjonsprosjekt. Fordi den moderne byen betyr utviklingen av den moderne byen i enhver forstand. Den første fasen er mellom Mezitli-Gar mellom øst-vest. Da vil andre og tredje fase holdes. Da vi ankom, hadde den forrige administrasjonen et prosjekt, men vi så ikke det som egnet. Vi jobbet litt med det. Vi vil fortsette med disse nye prosjektene. Vi er nå inne i anbudet til den første fasen, 13.4 kilometer underjordisk jernbanesystem ”.

Kart over Mersin Metro

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar