Prisen på innenlandsbilen er bestemt!

prisen på innenlandsbilen er bestemt
prisen på innenlandsbilen er bestemt

Tyrkias Automobile Enterprise Group (TOGG) CEO GurcanTurkoglu konge, dele ny informasjon om innenlandske bilprodusentene. Karakaş sa: "Vi snakker med Bosch for den elektriske motoren til kjøretøyet. Vi signerte en konfidensialitetsavtale med 6 kinesiske selskaper for batteriet i bilen. ”


Tyrkias Automobile Enterprise Group (TOGG) CEO GurcanTurkoglu Karakas, sa nye detaljer om innenlandske bilprodusentene.

I følge nyheten om Burak Coşan fra Hürriyet,Gürcan Karakaş sa: ”Vi jobbet med de beste i verden, fra merkevarebygging til design. Det er ikke mange selskaper som kan lage strøm fra fødselen. Vi jobber sammen med partnere som har anskaffet den teknologien og jobber sammen i denne prosessen. Vi snakker med Bosch for den elektriske motoren til kjøretøyet. Vi signerte en konfidensialitetsavtale med 6 kinesiske selskaper for batteriet i bilen. Vi vil takle en av dem. Vi valgte det tyske ingeniørselskapet EDAG som teknologipartner for integrering av kjøretøy. Myra er en av våre partnere, spesielt i mekaniske kvelder, på chassis-systemene som Storbritannia har akseptert. Vi ble enige med italienerne om designen. ”

Karakaş fortsatte som følger: “Vi ser på hvem som er den beste i verden. Vi vil ha fullført våre leverandørvalg som april og mai. Teknologi brakt til landet vårt fra Tyrkia som vi kan gjøre titt på ham. Vi har gjort veldig seriøse kostnadsundersøkelser. Kan du produserer i Tyrkia, mer kostnadseffektiv Er det produseres et annet sted for å se på ham. Når vi sitter foran partneren vår, vet vi hva som er hva. ”

HVORDAN BLI PRISEN?

Gürcan Karakaş, som ikke deler prisinformasjon om bilene som skal produseres, forklarte årsaken til dette:

”Det ville ikke være riktig å dele kurs fordi vi ikke ønsker å gi konkurrentene noen informasjon om dette. Fra 2020 varierer imidlertid prisklassen på diesel- eller bensindrevne biler som selges i C-SUV-segmentet mellom 250 300 og XNUMX XNUMX TL. I året da den innenlandske bilen slippes, vil den kunne konkurrere med prisene på disse kjøretøyene. "

GRUNNLAGET FOR LOKAL AUTOMOBILFABRIKK ER I MAI

Gürcan Karakaş uttalte at grunnundersøkelsene for TOGG-fabrikken ble startet og sa at grunnlaget for fabrikken vil bli lagt i mai.

Karakaş sa: "I 2022 vil vi senke de første kjøretøyene før produksjonen fra båndene. I vår fabrikk, som vil nå en gjennomsnittlig årlig produksjonskapasitet på 15 tusen enheter med en investering på 22 milliarder TL på 175 år, tar vi sikte på å få ned totalt 2032 million kjøretøy fra bandene innen 1. ”

Karakaş sa at den første eksporten kunne gjøres symbolsk i 2024, og sa: ”Foreløpig har vi tildelt 10 prosent av kapasiteten for eksport. Imidlertid kan det øke enda mer i henhold til dette etterspørselen. Vi kan følge med på denne endringen. "Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar