Semesterferieordning i Kocaeli Transportation

somestr ferieordning
somestr ferieordning

TransportationPark, som tilbyr transporttjenester under koordinering av Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation and Traffic Management, kunngjorde oppdateringen av 18 linjer og klokkeslett mellom 2. januar og 17. februar på grunn av semesterpausen.

OPPDATERING PÅ GANGTIMER


Totalt 17 linjer som tilhørte TransportationPark ble endret i løpet av semesterpausen. Linjer oppdatert i løpet av flytiden; 13,14, 16, 170, 210, 255, 310, 430, 490, 515, 525, 550S, 699, 710, 750, 755, 800 og 2. I en uttalelse etter endt ferie XNUMX februar vil oppdateringslinjene fortsette til normale flyreiser rapportert.

MER INFORMASJON I E-KOMOBİL

TransportationPark, fra og med mandag, vil applikasjonen begynne å påvirke innbyggerne på en negativ måte for å holde innbyggerne informert ved å dele de skriftlige og visuelle mediene som ble sagt. nefropati i www.kocaeli.bel.t er ve jeg www.e-komobil.co Den nåværende versjonen av seilasene fra adressene vil bli publisert og øyeblikkelig service vil bli gitt til innbyggerne, og alle mulige advarsler og informasjon vil forhindres fra mulig offer for passasjerer.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar