TCDD Tasimacilik svarer på krav om fotturer med video

Videodeling for å reise krav fra tcdd
Videodeling for å reise krav fra tcdd

TCDDs generaldirektorat for transport sa: "Endringen som er gjort i abonnementsrabattene er ikke en økning i sosiale mediekontoer.


TCDDs generaldirektorat for transports abonnentpriser hever kravene sine fra den offisielle twitterkontoen, “Endringen i abonnementsrabatten er ikke en økning. Normale takstpassasjerpriser har ikke endret seg ”.

Hverdager sitter på Tyrkias agenda "ble holdt for å heve hurtigtog tegningsbillettprisen 'beskrivelse av nyhetene i form av dagsorden som utgir TCDD Transport Generaldirektoratet, til slutt, den offisielle Twitter-konto' rask og komfortabel reise navn i Tyrkia: #YHT, endringer i abonnements rabatter fottur det er det ikke. Normale takstpassasjerpriser har ikke endret seg. Vi ønsker deg en god tur. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar