TUBITAK Utviklet hydrogen og elbiler

Tubitak utviklet en hydrogen- og elbil
Tubitak utviklet en hydrogen- og elbil

TUBITAK MAM og National Boron Research Institute (BOREN) jobbet sammen for å utvikle en ny innenlandsk bil drevet av hydrogendrivstoff og produserte 2 enheter.


Det utviklede kjøretøyet har en hybridmotor, den kan reise 300 kilometer med strøm, og rekkevidden økes med 150 kilometer med hydrogendrivstoff.

Den bruker bor som hydrogenfelle i kjøretøyet. Kjøretøyet, som kjører veldig stille, har null utslippsverdi og akselererer til 100 kilometer på veldig kort tid. Kjøretøyet drives vanligvis av en elektrisk motor og bruker hydrogenbrensel når det er behov for ekstra rekkevidde.

Jeg gratulerer organisasjonene våre, TÜBİTAK MAM og National Boron Research Institute (BOREN) og ønsker dem fortsatt suksess.

Om TÜBİTAK MAM

'' Etablert i 1972, fortsetter TÜBİTAK Marmara Research Center (MAM) sin virksomhet på TÜBİTAK Gebze Campus i Kocaeli. Senteret, som har som mål å være et verdensledende senter som produserer vitenskap og teknologi og vedtar som en plikt å produsere bærekraftige, innovative, vitenskapelige og teknologiske løsninger ved å gjøre anvendt forskning, innen senteret, Miljø og renere produksjonsinstitutt, Energy Institute, Genetic Engineering og Biotechnology Institute Det er Food Institute, Chemical Technology Institute, Materials Institute og Institute of Earth and Marine Sciences. ''

TÜBİTAK MAM, som er en av de ledende institusjonene i verden av avansert teknologi, med sine forskningsevner og kapasitet, forskningsinfrastruktur, ledelses- og operasjonsprosesser i verdensstandard, tilbyr unike løsninger til offentlige, forsvars- og privat sektor institusjoner og organisasjoner og akademiske institusjoner. Den realiserer disse løsningene gjennom grunnleggende forskning, anvendt forskning og utvikling, teknologioverføring, innovasjon, system- og fasilitetstablering, nasjonal standard og normbestemmelse, profesjonell rådgivning og opplæringsstudier.

Om National Boron Research Institute

National Boron Research Institute (Boren), i Tyrkia og utenfor til bruk av bor produkter og teknologier i verden, nye bor- produkter produksjon og utvikling for å sikre at gi vitenskapelig miljø som trengs for forsknings brukere i ulike felt, utnytte bor og produkter og / eller drive forskning på dette området Det ble opprettet med lov nr. 4 av 6/2003/4865 for å utføre vitenskapelig forskning, for å lage, koordinere og bidra til disse undersøkelsene i samarbeid med offentlige og private juridiske personer. Oppgaver og organisering av BOREN, som er en tilknyttet institusjon for departementet for energi og naturressurser i Republikken Tyrkia, ble omorganisert i det 15. kapittel i presidentdekret nr. 7 datert 2018/4/48.

BOREN, som startet sin virksomhet i 2004, har fungert i avdelingen som ble tildelt i Central Laboratory of the Middle East Technical University fram til 2007. Siden den datoen flyttet BOREN, som tjenestegjorde i 166. etasje på campus av Dumlupınar Boulevard, No: 10 Çankaya / ANKARA, eid av departementet for energi og naturressurser, til sitt eksisterende servicebygg i D-Blok den 08/07/2019. . I tillegg fortsetter den sin virksomhet i laboratorie- og pilotanlegg innen BOREN FoU-senter ved siden av servicebygget.

BOREN gjennomfører og støtter prosjekter og programmer innen bor ved å tilby samarbeid og koordinering med relevant offentlig og privat sektor FoU og bransjeorganisasjoner, gjennomfører vitenskapelige publikasjoner og aktiviteter relatert til bor og gjennomfører aktiviteter for kommersialisering av borprodukter.

Kontakt Ilhami direkte


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar