TÜVASAŞ 20 Annonsering om kontinuerlig rekruttering muntlig undersøkelse

tuvasas kontinuerlig innkjøp av arbeidstaker muntlig eksamen
tuvasas kontinuerlig innkjøp av arbeidstaker muntlig eksamen

Tyrkia Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 Kontinuerlig resultater Lotteriet notar for Arbeiderpartiet inntak fra søkere med kandidatene og prioriterte dokumenter i edel liste som er kvalifisert til å gå opp til muntlig eksamen og få kandidaten til å gå opp til muntlig eksamen med en liste over hvem som ikke kvalifiserer kandidater til kandidatene på reserveliste vil bli kalt stedet Kunngjøringen om dette problemet er gitt nedenfor.

I samsvar med bestemmelsene i Forordningen om prosedyrer og prinsipper som gjelder rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner, 18.12.2019. 23.12.2019 mellom 20 (tjue) for rekruttering av Tyrkia Business Association (TEO) kunngjorde at frem til og gjennom loddtrekning er gjort før en notarius på 30 for yrker som er angitt i kunngjøringen. Som et resultat av loddtrekning, blir kandidatene som har rett til å gå muntlig eksamen identifisert som originale og erstatter og publisert på nettstedet til tilsynet den 12/2019/31.

Som et resultat av loddtrekning ble innsendelsen av dokumentene til kandidatene i hovedlistene fullført ved utgangen av 03/01/2020 arbeidstid. Listen over kandidatene som er kvalifisert til å gå opp til muntlig eksamen som et resultat av dokumenteksamen laget av eksamensstyret, og de som ikke oppfyller de nødvendige vilkårene og de som ikke kvalifiserer til å gå opp til eksamen på grunn av ikke å levere oppgaven, ble publisert i vedlegget 17/01/2020 (i dag).

4 (fire) ganger av de ledige stillinger som er kunngjort i lottene som er underlagt lotteriet, vil bli tatt med til muntlig eksamen. Som et resultat av dokumentkontroll foretatt av vår institusjon; de som ikke oppfyller kravene i søknaden og ikke leverer papirene fordi de ikke kan delta i den muntlige eksamen mindre enn 4 (fire) ganger det kunngjorde antallet edelkandidater for de gjenværende filialene for elektronisk tekniker, mekanisk teknologi, tømrer og bilindustri, som starter fra den første i listen over avtagende kandidater antall kandidater og muntlig eksamen vil bli avlagt. På denne måten vil dokumentet bli sjekket av institusjonen vår før eksamen for å bestemme hvilke substituttkandidater som skal tas til muntlig eksamen.

Innbytter kandidatlister og påkrevde dokumenter finner du påwww.tuvasas.gov.t er) Det er inkludert i kunngjøringen i Nyhetsseksjonen datert 31/12/2019 med tittelen ucu Resultatet av loddtrekninger og de forespurte dokumentene 20. Bestemmelse av kandidatene som vil være kvalifisert til å avlegge muntlig eksamen fra reservelistene og prosedyrer og prosedyrer relatert til muntlig eksamen vil bli gjennomført i henhold til følgende kalender. Denne kunngjøringen er karakteren av en varsling, og varsler vil ikke bli gitt til enkeltpersoner.

For listen over kandidater som er kvalifisert for muntlig eksamen KLIKK HER


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar