10 land kontaktet for lokal bilforhandler

Landet kontaktet for lokal bilforhandler
Landet kontaktet for lokal bilforhandler

Industri og teknologi minister Mustafa Varank, og bemerker at Tyrkias bil til stor tjeneste, "tiden om minst 10 land fra videresalg deres kontakt med meg." sa han.


Ligger i evalueringen av arbeidet til bilen for å Varank Tyrkia, sa at eierskap av innbyggerne i dette prosjektet. Varank ministeren, "Tyrkia tilhører 100 elektrisk mobilitet økosystem av kontakten, og vi sier, ikke bare i bilteknologi, har vi satt ut en måte å utvikle teknologien rundt bilen." sa han.

ARBEIDER I GEMLIK

Varank, Tyrkias Cars Initiative Group (TOGG) merker seg at fortsatt arbeid i Gemlik, "grunnlaget for fabrikken i første halvår i år vil bli forkastet fordi de gjør sin planlegging. I år igjen vil bringe arbeidet til det siste punktet om bilmerke med lanseringen av bilen i Tyrkia, og vi har sett slutten på 2022 markedet. " han snakket.

FORORDNINGSPROSESS

"Hvordan søke hvis det er status som forhåndsbestilling?" Varank sa at de ikke har startet forhåndsbestillingsprosessen ennå. Varank uttalte at selskapet ønsker å vente på lanseringen av merkevaren i denne forstand og sa: ”Det er virkelig dusinvis av tusenvis av forespørsler på oss. De som vil kjøpe bilen, de som vil jobbe i bilen, de som vil bidra til bilen, de som vil produsere den ene siden, de som vil bli forhandler ... Foreløpig har de kontaktet meg om forhandler fra minst 10 land. Jeg teller ikke engang de som kontakter selskapet. Det er en veldig stor tjeneste. Vi skal ikke få innbyggerne våre til å møte. Vi fortsetter vår innsats for å imøtekomme denne fordel godt. finnes i beskrivelsen.

FORHANDLINGSKRAV

Varank uttalte at forhandlerkravene kommer fra Gulf-landene, Sentralasiatiske land og Tyskland. Tyskland, Tyrkia, grunnlagt av det sivile samfunn i forbindelse med næringslivet er klar til å signere en forhandler avtalen Varank sier at representanter for organisasjonen, sa de ønsket å opprettholde denne interessen i bil luft.

PRISEN FOR BILEN

Varank svarte på spørsmålet om prisen på bilen har blitt klar eller ikke, "Det er ikke mulig å si en pris i dag, men vennene våre hevder at de tror at de vil være tilgjengelige til en konkurransedyktig pris i sin klasse." sa han.

Fungerer på bilens navn

Varank ministeren, med henvisning til Tyrkias arbeid på bilens navn, "finner vi flere navn. Da jeg kom inn på disse prosessene, så jeg at de ble tatt så profesjonelt. De prøver å finne navn som ikke er registrert før. Når dette merket lanseres i utlandet, prøver de å finne et navn som folk i det landet lett kan uttale. De fortsetter sine aktiviteter for å finne det mest passende navnet. Vi foreslår et navn hvis de spør oss. ” Han snakket i formen.

LADINGSTASJONER

gir informasjon om studier på Varank ladestasjonen, antall ladestasjoner i Tyrkia, sa at på behovene til de som har elektriske biler. Varank sa at infrastrukturen skulle tilpasses med spredning av elbiler, og sa at teamene i departementet for energi og naturressurser, Miljø- og urbaniseringsdepartementet, Energimarkedsreguleringsmyndigheten (EMRA) og Nærings- og teknikkdepartementet fortsetter å jobbe.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar