Jernbanetogoperatører 3. konsultasjonsmøte ble avholdt

Det ble holdt et misbruksmøte med jernbanetogoperatører
Det ble holdt et misbruksmøte med jernbanetogoperatører

Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD) Railway Railway Train Operatører og ledere av sivilsamfunnsorganisasjoner på 13.02.2020/3/XNUMX i Ankara togstasjonen område i Hall XNUMX Behiç Ergun møttes på Consultative Meeting.


TCDD daglig leder Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ Daglig leder Kamuran Yazıcı, visedirektør, avdelingssjefer, ledere av jernbanetogoperatører deltok på møtet der problemene som ble oppstått angående eksisterende jernbaneinfrastruktur og togstyring ble evaluert.

I det tredje av konsultasjonsmøtene som ble holdt i april og juli i fjor uttalte TCDD-daglig leder Ali İhsan Uygun at beslutningene som ble tatt på møtene ble fulgt nøye, og bidro dermed til utviklingen av jernbanesektoren.

Krav, nye forslag og ønsker ble uttrykt i gjensidige møter.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar