Flash forklaring for Sümela Teleferik Project!

Flash forklaring for sumela taubane prosjekt
Flash forklaring for sumela taubane prosjekt

Trabzon Metropolitan-ordfører Murat Zorluoğlu kom med en flash-uttalelse om taubanen som skulle bygges i Sümela.


Trabzon Ordfører Murat Zorluoğl i Qatar Airlines salgssjef Universe Ökmen Tyrkia vertskap for utenlandske selskaper og myndigheter. Under besøket ble det utvekslet synspunkter mellom Trabzon og Qatar på flyvningene som ble lansert gjensidig 20. mai 2020.

Zorluoğlu informert presidenten om luften gang de vurdere å iverksette Qatar Airlines salgssjef Tyrkia universet Ökmen "et svært viktig krav fra Trabzon til Qatar. Bare ett av våre innenlandske flyselskaper har fraktet mer enn 8 Qatari i fjor. Vi tenker også tre ganger i uken fra 20. mai 2020. Flyvningene våre fortsetter til slutten av september. Hvis etterspørselen fortsetter, kan det også komme tilbake til årboka, men foreløpig starter vi sesongmessig. De ringer oss allerede fra Qatar og spør når de skal starte flyreiser. ”

VI VIL LYKKET TILBAKE TIL HUSET

Metropolitan-ordfører Murat Zorluoğlu uttalte at han er fornøyd med at Qatar Airlines vil sette i gang en flyrute mellom Trabzon og Qatar. Zorluoğlu uttalte at de som Metropolitan kommune, gjorde alt for å flytte Trabzon lenger med tanke på turisme, "For Trabzon har turisme nådd et veldig viktig punkt de siste 10-15 årene. Vi fortsetter å legge på hvert år. Du vil ha en god start med denne operasjonen. Målet vårt er å sende alle gjester lykkelig fra Qatar, Doha, Midtøsten eller andre regioner i verden til Trabzon. Vi gjør tiltak for dette. Vi utvikler oss selv og byen vår, og forhåpentligvis vil Trabzon være en av de voksende stjernene i turisme og stigende sentre i denne forstand. ”

VI VIL TIL SEMELA-PROSJEKT SOM KABEL

Ordfører Zorluoğlu sa: "Uzungöl og Sümela kloster er to viktige reisemål for oss, og gir informasjon om aktivitetene innen turisme. Vi jobber med en feltstyring som gjør at innkommende gjester kan forlate her med mye mindre problemer. For begge steder har vi tatt alvorlige avgjørelser om å holde turbussene i et felles område, å føre dem oppover med kjøretøyene i Metropolitan Municipality og eliminere kaoset der. Vi ser også for oss nye investeringer som vil videreutvikle det området. For eksempel kom vi til Sümela på det siste stadiet om taubaner. Vi vil komme med anbudet snart. Med prosjektet vil den regionen bli flyttet til et helt annet punkt med cruiseterrasser og turstier. Som Metropolitan kommune har vi begynt å jobbe med en moderne kaférestaurant i samme region. Vi fullførte infrastrukturarbeidene til Uzungöl i fjor. I år samarbeider vi med Miljøverndepartementet i saker som angår fortau, veier, grøntområder, belysning, fellesarealordning, parkering osv. Vi må definitivt gjøre det mer attraktivt. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar