Halkalı Mot det andre anbudet i Kapıkule High Speed ​​Line

Halkali mot det andre anbudet i hurtigbanetoglinjen
Halkali mot det andre anbudet i hurtigbanetoglinjen

Byggingen startet mellom Edirne og Havsa Halkalı-Kapıkule høyhastighets toglinjeprosjekt fortsetter. Ali Ihsan Uygun, daglig leder for TCDD Enterprise, besøkte linjebyggingsarbeidene som var planlagt fullført i 2024 og mottok informasjon.


SabahI følge nyhetene om Murat Savaş; Innenfor studierammen Halkalı-Çerkezköy Det anføres at arbeidene pågår for anbudet i byggingen av sektoren. Noe som reduserer reisetiden mellom Istanbul og Edirne fra 3,5 timer til 1 time og 35 minutter Halkalı-Kapikule høyhastighetstoglinje fortsetter uavbrutt. Byggearbeidene på linjen fortsetter mellom Edirne og Havsa. Innenfor rammen av verkene som vil vare i 4 år, 76 kilometer Halkalı-Çerkezköy I sektoren opplyses det at studiene pågår for anbudet.

Çerkezköy- Det ble tidligere kunngjort at prosjektet, som har en anbudspris på 530 millioner euro i Kapikule-delen, vil bruke 275 millioner euro i EU-tilskudd. Edirne-Havsa undersøke arbeidet mellom Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD) General Business Director Ali Ihsan hensiktsmessig anbudet for bygging av området Saline (Italia) mottatt informasjon fra myndighetene -Handles partnerskap. Når denne linjen åpnes, vil laster og mennesker bli transportert over 200 km / t. Halkalı- Med innføringen av jernbanen Kapıkule, vil sluttfasen av tilkobling til transeuropeiske transportnett i høy kvalitet være fullført.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar