Helsedepartementet for å rekruttere 8844 inngått personell

Helsedepartementet for å ta inngåtte ansatte
Helsedepartementet for å ta inngåtte ansatte

I henhold til resultatene av offentlig ansatt utvelgelsesundersøkelse (KPSS) som skal ansettes i provinsielle organisasjonstjenesteenheter i helsedepartementet i samsvar med ledd (B) i artikkel 657 i tjenestemannsloven nr. 4 og artikkel 663 / A i dekretloven nr. 45, videregående opplæring, førskoleopplæring, Totalt 8.844 XNUMX innleide helsepersonell vil bli rekruttert på grunn- og høyere nivå.


KPSS-2020/4 Preference Guide, som inkluderer inngåtte helsepersonellstillinger som kan foretrekkes på videregående, tilknyttet og lavere nivå, vil bli publisert på nettstedet til ÖSYM.

2018-KPSS eksamensresultater for stillinger på grunnnivå, 2018-KPSS Secondary Education og 2018-KPSS Associate Degree-eksamensresultater vil bli brukt til stillinger på forhånd og videregående opplæring.

Kandidatene vil kunne ta valg mellom 14. og 20. februar 2020 ved å oppgi TR-identitetsnummer og passord på nettstedet til ÖSYM i henhold til reglene som er spesifisert i preferanseguiden. Preferanselister sendt med post eller sendt til ÖSYM eller Helsedepartementet vil ikke være gyldige.

Kandidater som ønsker å velge stillinger som audiolog, perfusjonist, tale- og språkterapeut og helsefysiker og som har hovedfaglig utdanning innen beslektede felt (KUN I MASTER PROGRAM eller DOCTORATE PROGRAMS) til 18:2020 17.00. februar 6, Ministry of Family, Labor and Social Services-Labor General Direktoratet må søke personlig tilleggsbygg (GMK Bulvarı No: 2 Floor: XNUMX Kızılay / ANKARA) personlig.

Kandidater som ikke personlig kan søke; Notarisert kopi av det tyrkiske identitetskortet / ID-kortet med begjæringen, og en notarisert kopi av vitnemålet / eksamensbeviset på master- / doktorgradsnivå (eller en kopi av YÖK-vedtaket tatt som et ekstra navn, om nødvendig) av universitetet Familie De vil kunne sende den offisielle korrespondanseadressen til Arbeids- og sosialdepartementets generaldirektorat for arbeid (departementet for familie, arbeid og sosiale tjenester - generaldirektoratet for arbeid Emek Mh. 17. Cd. Nr.: 13 Çankaya / ANKARA) via registrert post. Andragender som ikke nådde institusjonen fra 18. februar 2020, vil ikke bli behandlet.

Kandidater som vil ta et annet valg enn stillinger som audiologer, perfusjonister, tale- og språkterapeuter og helsefysikere, som har uteksaminert en master- eller doktorgrad, vil ikke søke søknad til Generaldirektoratet for familie-, arbeids- og sosialtjenester.

Kandidater som har uteksaminert eller er uteksaminert fra søknaden med søknad fra avskaffet statlig personellpresidentskap, har ikke behov for å søke på nytt.

For detaljer om annonse KLIKK HERJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar