Bursa var foran 2 byer på 141 år i trafikkork

Bursa satt i trafikken år etter år som gikk til byen
Bursa satt i trafikken år etter år som gikk til byen

Intelligente kryssingsapplikasjoner og aktiviteter for utvidelse av veier implementert av Bursa Metropolitan Municipality ble reflektert i internasjonale data, noe som reduserte trafikkstoppet. Bursa, som var den 2018. mest overbelastede byen i 160, ble rangert som 2019. i 208 i forskningen til det Nederland-baserte selskapet som forberedte papirstopp over hele verden.


Nederland Navigasjonsteknologiselskap basert i TomTom Dataene fra TomTom Traffic Index fra 2019, som den opprettet for å hjelpe byer rundt om i verden, takle alvorlige mobilitetsutfordringer, er kunngjort. Drivere, byplanleggere, bilprodusenter og politikk statistikk og informasjon om trafikkorker i 6 land i de 57 stakere på 416 kontinenter som tilbyr forskningen ble gitt til 10 byer fra Tyrkia. Mens byen med mest trafikk er Bengaluru fra India, er Manila fra Filippinene og Bogota fra Colombia den tredje mest overbelastede byen. Istanbul, der trafikkstoppet ble bestemt til 2019 prosent i 55, ble den 9. mest overbelastede byen etter India New Delhi.

Fallet 2 trinn på 141 år

Ankara, der trafikkforstyrrelsen er bestemt som 32 prosent, rangerer 100. på listen, mens Izmir 134, Antalya 144 og Adana er 180.. Blant de tyrkiske byene som var involvert i forskningen, ble Bursa en av byene der det ble gitt trafikkavlastning. Å legge inn 2017-dataene fra TomTom Traffic Index som den 67. mest overbelastede byen, ble Bursa rangert som 5. plass, og etterlot 2018 byer på 93-listen med en 160 prosent lettelse i trafikken. Bursas trafikkstopp i 2019 ga også en lettelse på 1 prosent sammenlignet med året før, og falt til 208. plass i verdensbyene. Dermed har Bursa etterlatt 2 byer de siste 141 årene og blitt en av byene som avlaster trafikken dag for dag.

11 august beste dag

I følge statistikken fra 2019 hadde Bursa den mest komfortable dagen i trafikken søndag 11. august. Den laveste trafikkstoppingen i dag er målt til 10 prosent. Den verste dagen i 2019 gjenspeiles i statistikken som mandag 30. desember. Den høyeste overbelastningen i dag nådde 49 prosent. Trafikkdata som oppsto i ukedagens morgen og kveldstid var også inkludert i studien. Følgelig var toppettheten om morgenen 32 prosent, og toppen på kvelden var 55 prosent. I følge disse dataene brukte Bursa-beboerne ytterligere 30 minutter på en 10-minutters reise om morgenen og ytterligere 17 minutter på kvelden.

Dette er bare begynnelsen

Bursa, som vurderte trafikkindeksdataene som ble kunngjort, sa ordfører for Metropolitan kommune, Alinur Aktaş, “Bursa ble rangert som 416. blant de mest overbelastede byene i 2019 i forskningen til det Nederland-baserte navigasjonsteknologiselskapet, som utarbeider trafikkstatistikk om 208 byer over hele verden. Vi rangerte 2018. i 160-data fra samme selskap og 2017. i 67-data. Dette betyr: Som Bursa har vi forlatt 2017 byer over hele verden siden 141 og dekket en betydelig avstand når det gjelder trafikkavlastning. Det er gledelig for oss å gjenspeile lettelsen i Bursa-trafikken til internasjonale data. Vår prioritet har alltid vært transport i Bursa. Vi fokuserte på smarte veikryssapplikasjoner og veiutvidelsesarbeid. Selv disse studiene førte til en betydelig lettelse i trafikken. Imidlertid er disse studiene bare begynnelsen. Vi vil se at trafikkoverbelastningen vil avta enda mer med brokryssene, nye jernbanesystemlinjer, utvidelsen av det eksisterende jernbanesystemet til visse steder, signaliseringsoptimaliseringen for jernbanesystemet. I tillegg, med Traffic Control Center og det elektroniske tilsynssystemet vi skal implementere, vil feilparker forhindres og hastighet og lysovertredelser reduseres. Dermed vil trafikkflyten akselerere enda mer. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar