Heftig etterspørsel etter innenlandske godsvogner fra Europa

Intenst etterspørsel fra europeiske innenlandske godsvogner
Intenst etterspørsel fra europeiske innenlandske godsvogner

Transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan uttalte at totalt 400 godsvogner skal produseres for det østerrikske baserte selskapet GATX, i samarbeid med TÜDEMSAŞ-privat sektor, og det er besluttet å produsere 200 90-fots containervogner og 600 boggier for det europeiske TOUAX-selskapet. sa han.


Turhan uttalte at den nye generasjons godsvogner fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomhet fra multinasjonale selskaper på grunn av fordelene de gir brukerne og deres forståelse av kvalitet i produksjonen.

Turhan la til at det er inngått tre protokoller mellom TÜDEMSAŞ og Gök Yapı AŞ for den nye generasjonen innenlandske godsvogner som skal produseres på vegne av selskaper som opererer i Europa, og la til at protokollen for produksjon av 150 fots type Sggrs-vogner for det østerrikske baserte GATX-selskapet ble oppdatert. Han la til at 80 flere av den samme vognen ble lagt til.

Turhan påpekte at produksjonen av vogner, som begynte å bli produsert i fjor, også vil fortsette i år, "Totalt vil det produseres 400 godsvogner av typen Sggrs for GATX-selskapet i samarbeid med TÜDEMSAŞ-privat sektor." han snakket.

Turhan forklarte at produksjonen vil skje i det europeiske baserte selskapet TOUAX, sa Turhan: "Det ble besluttet å produsere 200 90-fots containertransportvogner og 600 boggier for selskapet TOUAX." brukte uttrykk.

Turhan påpekte at ytterligere bestillinger kan plasseres etter fullføring av denne ordren, sa Turhan: "Det ble signert en protokoll mellom TÜDEMSAŞ og Gök Yapı AŞ for å produsere 18 godsvogner og boggier av 54 H-type for et annet logistikkfirma som opererer i Europa." sa han.

Turhan forklarte at den nye generasjons godsvogner og boggier som skal produseres og eksporteres til Europa ved hjelp av TÜDEMSAŞ-privat sektor, ble signert med de signerte protokollene, og forklarte Turhan at produksjonsplanleggingen av de nevnte godsvogner ble utført på Generaldirektoratet for TÜDEMSAŞ under 2020-2022 Medium Term Plan (OVP).Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar