Chamber of Mechanic Engineers to Control IETT busser

Kammer for maskiningeniører for å føre tilsyn med iett-busser
Kammer for maskiningeniører for å føre tilsyn med iett-busser

IETT signerte en kontrakt med Chamber of Mechanical Engineers innen omfanget av inspeksjonen og vedlikeholdet av bussene. På denne måten blir svarene på disse spørsmålene revidert av en uavhengig institusjon bortsett fra IETT-inspektører og vedlikeholdsentreprenørselskaper. “Var den delen som ble byttet ut på bussen virkelig feil? Er erstatningsdelen ny og original? ” Det mest korrekte svaret blir funnet på slike spørsmål.


IETT betjener 4 millioner passasjerer om dagen, og utfører vedlikeholds- og reparasjonsaktiviteter i 3 garasjer med sine 65 tusen busser. Som en del av avtalen med Chamber of Mechanical Engineers, vil busser inspiseres av kammerteamene, samt tilsyns- og kontrollpersonalet som jobber innenfor IETT.

Formålet med kontrakten for "Garasjevedlikehold og reparasjonsaktiviteter revisjonsarbeid" med Istanbul-grenen til Chamber of Mechanical Engineers er å gi uavhengige tilsyn med IETT-busser gjennom et system som kalles det tredje øyet. Hvorvidt bilvedlikeholds- og reparasjonsaktiviteter som utføres i garasjene utføres i henhold til relevante tekniske kriterier, kvalitetsstandarder og kriterier som er bestemt av administrasjonen, vil bli kontrollert objektivt.

TJENESTEKVALITET VIL ØKE

Kammerrepresentanter vil overvåke prestasjonene til vedlikeholdsentreprenører, utarbeide rapporter og identifisere aspekter som er åpne for forbedring, og sikre at nødvendige tiltak blir iverksatt. Dermed er det målet å redusere flytapene forårsaket av kjøretøyfeil og øke passasjersikkerheten. Inspeksjoner forventes å øke passasjertilfredsheten ved å forbedre servicekvaliteten.

REVISJONER UTFØRES I TO STADER

inspeksjoner; tekniske og oppfølgingsrevisjoner vil bli gjennomført i to trinn. Ved tekniske tilsyn vil det bli sjekket om vedlikeholds- og reparasjonsaktiviteter utføres i henhold til tekniske kriterier. I oppfølgingsrevisjoner; det vil bli sjekket om avvikene som ble oppdaget i tekniske inspeksjoner er eliminert.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar