Øyeblikkets ulykke for lastebilen som prøver å bryte gjennom den lukkede barrieren, er på kameraet

tog krasjet i varebilen og prøvde å bryte sperringene i opiumet
tog krasjet i varebilen og prøvde å bryte sperringene i opiumet

Toget 44015, som gjorde Eskişehir Konya-ekspedisjonen, traff lastebilen med en 03 PT 378-plate under ledelse av Uğur Çankaya, som distribuerte brød nær Sülümenli-byen Afyon og prøvde å krysse jernbanen ved å krysse sperringene mens sperringene var stengt ved planovergangen.


I følge de mottatte opplysningene var det ikke noe tap av liv i ulykken som skjedde mens lastebilen ble truffet kraftig ved siden av toget. Lastebilsjåføren som ble skadet i ulykken ble ført til sykehuset med ambulanse til åstedet.

En undersøkelse av ulykken ble lansert.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar