Maskinindustri Mål Mexico

Maskinindustriens mål er mexico
Maskinindustriens mål er mexico

I de sektorielle anskaffelseskomiteene organisert av Bursa Chamber of Commerce and Industry for å øke eksporten av firmaer, var det nye stoppet Mexico, den 15. største økonomien i verden. I organisasjonen organisert for maskinsektoren, søkte BTSO-delegasjonen nye måter å samarbeide på.


Innenfor sektoren for innkjøp av sektorhandelsorganisasjoner organisert av BTSO med støtte fra handelsdepartementet, holdt mer enn 20 firmarepresentanter som opererer i maskinsektoren viktige begivenheter i Monterrey, Mexicos viktigste industriby. BTSO-medlemmer som undersøkte de nyeste teknologiproduktene fra sektorene sine på Expo Manufactura 2020 Fair, der mange forskjellige teknologier som maskinverktøy, plast, automatiseringsrobotikk, tilsetningsindustri og medisinsk maskinproduksjon ble utstilt, la grunnlaget for handel med nye selskaper i Mexico, den nest største økonomien i Latin-Amerika. . Innenfor programmets rammer etablerte Bursalı-selskaper, som hadde bilaterale forretningsmøter med meksikanske selskaper på standen som ble opprettet innenfor utstillingsområdet av BTSO, viktige forretningsforbindelser.

NÆRFOR 100 FORRETNINGSMØTER VAR HELD

BTS Bozkoy President og CE Engineering General Manager Cem Bozdağ sa at de bilaterale forretningsforhandlingene var veldig produktive, og sa: ”Det er et stort marked spesielt for vår sektor. Vi forsto bedre hvorfor staten vår bestemte Mexico som målmarked. Det er et alvorlig potensial for tyrkiske selskaper å gjøre forretninger. Vi arbeider også for å evaluere dette potensialet riktig, med støtte fra vårt departement og koordinering av vårt avdeling. Vi håper å se de positive resultatene fra nesten XNUMX jobbintervjuer som vi snart har innsett. På denne måten vil vi takke vår president for Bursa Chamber of Commerce and Industry, İbrahim Burkay, og vårt handelsdepartement, som ga oss denne muligheten. ”

“VI HAR FORDELET AV Å GJØRE INTERVJUENE PÅ VÅRT STAND”

Bluetech Company Manager Mechanical Engineer Serdar Alat uttalte at Expo Manufactura er en av de viktigste messene i Mexico, og uttrykte at de hadde muligheten til å møte ansikt til ansikt med mange selskaper innenfor arrangementets omfang. Alat sa at arrangementet var produktivt for alle deltakende selskaper, sa Alat: "Den viktigste faktoren for organisasjonens effektive bestått var at det var en messe med BTSO i messeområdet. Vi deltok her ikke bare som besøkende, men også som en stående eier. Derfor var det en stor fordel å ha forretningsforhandlinger på vår stand. BTSOs ekspertteam ga all slags støtte til delegasjonen. Denne organisasjonen har vært en av de mest effektive blant messene jeg har deltatt på så langt. ” sa han.

“VI VIL FORTSATTE Å jobbe for å øke eksporten”

Münir Özgat, daglig leder i Etka-d Firm, sa at komitéer for sektorinnkjøp som var organisert av BTSO, ga alvorlige bidrag til selskapene. Intervjuer med store meksikanske selskaper som har realisert i løpet organisasjonen Özgat, "ned her tar vi vår plass Room 'hvis Tyrkia Bursa Magisk Magic' er et resultat av visjonen. Vi som forretningsverden vil fortsette å jobbe uten å stoppe for å øke eksporten av byen vår. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar