Maskinisten til godstoget i stein ble skadet i Mersin

Maskinisten av godstoget som ble såret i Mersin ble skadet
Maskinisten av godstoget som ble såret i Mersin ble skadet

Maskinisten til godstoget i stein ble skadet i Mersin; Da godstoget som kjørte til Adana med lasten det kjøpte fra Mersin ankom nær planovergangen, ble steinen regnet. I byen Tarsus ble mekanikeren til toget, som ble utsatt for steinregn ved planovergangen, skadet.


Gazipaşa Neighborhood Nær nivåovergangen av New Hall ble godstoget som reiste til Adana med lasten det mottok fra Mersin ført til regn av steiner da det kom nær planovergangen.

Stengte steiner traff hodet til den bevegelige lokføreren, Kadir O. Kadir Ö. brakte toget til Tarsus stasjon. Maskinist Kadir Ö. ble hentet herfra av 112 lag og ført til Tarsus statssykehus. Lagene tilknyttet Tarsus politidepartement startet en ransaking og etterforskning av personene som kastet stein på toget.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar