Kocaeli City Hospital Tram Line behandlet til planer

Tramslinjen for Kocaeli bysykehus var planlagt
Tramslinjen for Kocaeli bysykehus var planlagt

Trikkelinjen som skulle utvides til City Hospital i Kocaeli Metropolitan Assembly ble behandlet i planene. Samferdselsdepartementet forventes å anbudslinje innen mai


Kocaeli Metropolitan kommune februar parlamentsmøte ble holdt på Leyla Atakan kultursenter. I møtet som ble holdt under ledelse av president Tahir Büyükakın, ble implementeringsplanen for trikkelinjen som skulle utvides til City Hospital registrert i planene. Ordfører Büyükakın fikk fullmakt til å lage en protokoll for 500 tusen lira, som vil bli gitt etter godkjenning av Kommunenes Union til Barrier-Free Public Transport Assistant-prosjektet i forsamlingen.

Byens trikkebane, som vil bli utført av helsedepartementet og planlagt bygget av samferdselsdepartementet, ble lagt inn i reguleringsplanene. 1/5000 og 1/1000 utviklingsplaner for linjen kom enstemmig fra Zoning and Public Works Commission. Med linjen inkludert i reguleringsplanene vil anbudsarbeid bli igangsatt av samferdselsdepartementet. Anbudsarbeidet forventes å være ferdig og byggeprosessen vil begynne til mai.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar