Ankara Sivas YHT Project Kayaş Elmadağ Seksjon Infrastrukturforsyning Bygg Anbud Resultat

ankara sivas yht prosjekt kayas elmadag seksjon infrastruktur konstruksjon tilbud tilbud tilbud
ankara sivas yht prosjekt kayas elmadag seksjon infrastruktur konstruksjon tilbud tilbud tilbud

Ankara-Sivas høyhastighets togprosjekt Kayaş-Elmadağ Seksjon Infrastrukturforsyning Byggearbeid Anleggsarbeid Anbud Resultat


2020 firmaer la inn bud på Ankara-Sivas høyhastighets togprosjekt Kayaş-Elmadağ Infrastructure Supply Construction Construction Anbud, som har en omtrentlig kostnad på 13055/733.164.402,17 KIK fra den tyrkiske statens jernbanestyring (TCDD) med et anbud på 5, YSE YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ har vunnet tilbudet med TL 585.758.884,00.

Anbudet dekker High Speed ​​Train Project (Km: 12 + 263-Km: 45 + 440) Seksjonens infrastrukturforsyningsverk mellom Ankara-Sivas High Speed ​​Train Project Kayaş-Elmadağ. Arbeidets varighet er 300 (tre hundre) kalenderdager fra stedets levering.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar