Antalya 3. Etap Rail System Project fortsetter på full fart

prosjektets antal jernbanesystem fortsetter i full fart
prosjektets antal jernbanesystem fortsetter i full fart

Innenfor omfanget av Antalya Metropolitan Municipality 3rd Stage Rail System Project er Meltem fotgjengerovergang som forhindrer veikrysset på motorveien, blitt fjernet. Midlertidige rørpassasjer ble plassert for å la fotgjengere passere trygt til Akdeniz University.


Metropolitan kommune fortsetter å jobbe med Otogar-Meltem-trinnet på 3. trinns jernbanesystemlinje. Mens slutten av jernbaneprodusentene på Dumlupınar Boulevard nærmer seg, utføres etasjeskilleverk foran Akdeniz University på en frenetisk måte.

MIDLERTIDIG PEDESTRIAN GÅTT

Prefabrikker av armerte betongoverbygningsbroer plasseres i kryssarbeidene på gulvet foran Akdeniz University Meltem gate. Meltem fotgjengerovergang, som er et hinder for arbeidet, ble trygt delt inn i 4 deler og fjernet. Et trafikklys ble plassert 100 meter nord for den gamle overgangen, og en rørgang ble plassert for å la fotgjengere passere trygt til Akdeniz University.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar