BTS-medlem protestert foran eksil TCDD-hovedkvarter

bts medlem av eksil tcdd generaldirektorat ble protestert mot ham
bts medlem av eksil tcdd generaldirektorat ble protestert mot ham

Unal Karadağ, som er medlem av United Transport Ansattes Union og som jobber som visedirektør i TCDD 3. distriktsdirektorat Izmir Traffic and Station Management Service Directorate, ble presset av forbundet foran TCDDs generaldirektorat.


Pressemeldingen lest av BTS-president Hasan Bektaş er som følger;

Jernbanene våre, som ble opprettet for å tilby transporttjenester i vårt land for 164 år siden, har brakt sivilisasjonen dit de gikk mens de leverte transporttjenester. Landsbyer, tettsteder og byer ble dannet rundt stasjonene og stasjonene, og med republikkens erklæring spilte de en viktig rolle i utviklingen av landet vårt. Kort sagt; Som Gazi Mustafa Kemal sa: "Velstanden og Umran revolverer jernbaner."

Dessverre har denne verdifulle institusjonen gått inn i tilbakegangsprosessen på 1950-tallet, og siden begynnelsen av 2000-tallet, med AKP-regjeringen, har den blitt minnet med ubetingede utnevnelser, politiske kadrer og eksil de siste dagene, i tillegg til ulykkene som startet og fortsatte med en akselerert togulykke. .

I de siste 164 årene av sin 20-årige historie, spesielt med forskriftene som forårsaket oppløsning av TCDD under navnet liberalisering, ledet ledelsestilnærmingen, som ble forvrengt på en måte som den ikke fortjente, for skade på forretningsfreden spesielt med de nylige applikasjonene.

I dag står vi overfor et av de diskriminerende, vilkårlige, kompromissløse og bemanningsmessige trinnene fra TCDD-byråkratene som følger instruksjonene fra AKP-regjeringen og Memur-Sen.

Ünal Karadağ, som er medlem av vår fagforening og jobber som assisterende sjef ved İzmir TCDD 3. regionale direktorat, trafikk- og stasjonsstyringsdirektorat, ble landsflyktet til Malatya under navnet den såkalte rotasjonen.

Det er klart at denne eksil var en skremming for vår union før vårt medlem, Ünal Karadağ.

Alle burde vite veldig godt at eksilbeslutningen til Ünal Karadağ ble tatt i rommene der Memur-Sen markedsførte arbeiderne i de sosiale kontraktene.

Det er mer enn urettferdig å bare "eksilere en hardtarbeidende person som ikke har noen unnskyldning annet enn å være forenet," så vel som hans familie, som har fått en presisjon av den midlertidige plikten fordi den ikke har vært kvalifisert for offentlig og ikke oppfyller ansettelsesbetingelsene.

Vi spesielt i den siste prosessen; Personalpolitikken iverksatt spesielt av TCDD Traffic and Station Management Department,

Ulovligheten av ikke tildelte oppdrag på jernbane,

TCDDs inndeling i to som infrastruktur og togstyring,

De virkelige årsakene til Çorlu og Marşandiz togulykker,

Tilbaketrekking av faste eiendommer som tilhører jernbanene,

Avslutt søknader som truer Bedriftshelse og sikkerhet,

Og vi delte våre meninger og evalueringer om mange spørsmål med tjenestemennene i institusjonen, pressen og publikum.

I dag har jernbanene, som er akseptert som det sikreste transportsystemet i verden, blitt til et system som innbyggerne må bruke i frykt som et resultat av beslutningene og praksisene til byråkratene som kommer til ledelse i TCDD.

I dag, som et resultat av en ledelsesmetode som er ansvarlig for katastrofene som forårsaket flere titalls innbyggere og flere hundre skader, fra Pamukova til Tavsanci, fra Corlu til Marşandiz.

Vi har vært vitne til i lang tid at medlemmer og ledere av pro-fagforeningen er ubetinget utnevnt, og at mange ledere på toppnivå i økende grad har blitt bestridt.

Vi overvåker ivrig utnevnelsen av mennesker som ikke har den minste kunnskapen om jernbanen bare gjennom politiske motiver.

Når vi sier at jernbaner er en institusjon som bør huskes med vitenskap, fortjeneste og erfaring, er vi vitne til å gjøre tildelte avtaler med en sta, uvitenskapelig tilnærming.

TCDD-ledelse; At det forstyrrer de laveste gradene i vår organisasjon ved å ignorere lover og regler, viser omfanget av denne hensynsløsheten.

Vår fagforening BTS; Mens han beskyttet rettighetene og interessene til medlemmene, sto han på et sted hvor han gjorde ekte unionisme og kjempet for utviklingen av jernbanene mot dette negative bildet av jernbanene, da han presenterte sine meninger og forslag på en konstruktiv måte i sine møter med institusjonens ledere når det var nødvendig, han kom med advarsler i møte med feil og presser i denne sammenheng. Han delte tappert fram tilnærmingene til vår fagforening gjennom media.

Selv om BTS er et ærefullt medlem av KESK, den virkelige stemmen til offentlige arbeidere, er det en union med flere tiår med historie som medlem av International Transport Workers Federation (ITF) og European Transport Workers Federation (ETF).

Til dags dato har vi møtt mange angrep mot vår union og våre medlemmer. Imidlertid fortsatte han kampen uten å motstå alle angrep, og tok et skritt tilbake fra det punktet han kjente riktig, og ble forsvarer for en linje som ikke nølte med å vise solidaritet mot alle slags feil i alle livets felt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi vil at alle skal vite at de vil avvise dette angrepet med samme følelse av besluttsomhet og solidaritet.

Etter eksport av vårt medlem av vår fagforening tok vi ikke et skritt mot løsningen av problemet i møtene vi hadde med TCDD daglig leder og nestleder for TCDD trafikk- og stasjonsledelsesavdeling, og sto bak dette ulovfestede oppdraget under navnet rotasjon. TCDDs generaldirektorat begår en forbrytelse ved å utføre denne operasjonen mot lovene og forskriftene.

Vi ringer nok en gang herfra. Vi ber om kansellering av transaksjonen ved å gi opp så feil som mulig denne gale applikasjonen. Ellers vil fagforeningen komme med en kriminell klage på de ansvarlige menneskene i denne ulovfestede praksisen, og det skal være kjent at vi vil fortsette all vår kamp og organisere handlinger og aktiviteter på et legitimt grunnlag.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar