Bursa, Railway og Yenişehir Airport

bursa jernbane og yenisehir flyplass
bursa jernbane og yenisehir flyplass

Med enkle løsninger kan vi vekke sovende giganter med noen små investeringer og mobilisere ledige investeringer. Med små investeringer kan vi øke utviklingsnivået i våre økonomisk tilbakestående regioner.


Det er en slik mulighet i byen vår. Flyplassen vår i byen, der fly på 70-80 mennesker kan lande, var plutselig utilstrekkelig. Da vi bygde en internasjonal flyplass, ville Bursa-økonomien fly. Dusinvis av fly som vil lande på flyplassen vil bringe hundrevis og tusenvis av forretningsmenn, turister vil komme til Bursa som regn; dollar og euro ville fly i luften. Det er mulig å gå til flyplassen i Istanbul på 2-2.5 timer, det er flyplasser (Kocaeli-Eskişehir-Kütahya) som ikke opererer i de omkringliggende byene, det er ingen internasjonale flyplasser under de samme klimatiske forholdene, det er ikke nok passasjerer for flyreiser til Bursa til Ankara eller Istanbul. øret ble ikke hengt. Stedet var også klare, ubrukte deler av Yenişehir militære flyplass.

Flyplassen ble bygget med vinden fra flyplassen bygningslobbyen. Så snart den ble laget, ble all magi brutt. Flyplassen, som ble åpnet med store forhåpninger, fungerte ikke hva som ble gjort. THY løftet fly flere ganger fra mangel på passasjerer. Noen få "charter" -flyvninger reddet ikke flyplassen vår med store forhåpninger. Lufthavnen bygningslobby forsvant også etter å ha fått det den ønsket. Vi har nå en flyplass som koster 500-600 millioner dollar, men vi håper å være til fordel.

Etter min mening er denne flyplassen en sovende gigant. Vi har en stor økonomisk verdi. Mitt forslag er å gjøre Yenişehir flyplass til lastesenteret i landet vårt. Det eneste du kan gjøre for dette er å koble flyplassen til jernbanesystemet, fra Mekecek jernbanestasjon i Bilecik-provinsen. For å transportere den andre enden av denne linjen til Gemlik havn og Gemlik frisone via Iznik. Bursa, som er den 5. største byen i vårt land når det gjelder innbyggertall, kommer etter provinsene Istanbul og Kocaeli når det gjelder industriell produksjon. Det er femten organiserte industrisoner i provinsen vår, inkludert includingnegöl. Det er logisk uakseptabelt at disse regionene forblir utenfor jernbanenettet. Tenk på hva som vil skje når denne linjen, som kan betraktes som begynnelsen av linjen Mekecek-Bursa-Bandırma, og hvordan den vil skape en økonomisk bedring.

  • Yenişehir og Iznik-distriktene, som har utvandret i årevis, vil komme til livets økonomiske og kulturelle forhold.
  • Yenişehir flyplass vil være flylastesenteret i landet vårt.
  • Alle slags flylast vil komme fra dette senteret til industriområdene Istanbul-Kocaeli-Sentrale Anatolia og Bursa, og alle slags last vil bli sendt.
  • Det er gratis soner og 5 havner i Gemlik, et av våre sentrale distrikter. Det har blitt et viktig logistikksenter i landet vårt.

Det eneste du må gjøre er å koble togveien til İnegöl, Yenişehir, İznik med en liten investering i henhold til motorveien, å aktivere Yenişehir flyplass og gi sysselsettingsmuligheter for tusenvis av mennesker.
I 1948 ble Bursa-Mudanya-linjen midlertidig stengt på grunn av tap. I 1953 ble skinnene fjernet. Jeg tror statsminister Menderes, som tok denne avgjørelsen, var ukomfortabel med denne situasjonen, det vil si at Bursa ikke koblet til jernbanen. Han ønsket å koble Bursa til togsporene. Forhåpentligvis vil han høre på det vi har skrevet slik at Bursa får toglinjen nevnt for 63 år siden.

Februar dominans avis
Februar dominans avis

Se hele Ekrms profilJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar