Gratis skikurs startet i Kartepe skisenter

Gratis skikurs startet på Kartepe skisenter
Gratis skikurs startet på Kartepe skisenter

Gratis skikurs i Kartepe Kommune startet opplæring. Treningene blir gitt på tirsdag og torsdag av sportstrenerne i kommunen på toppen i Kartepe skisenter.


Skikurset, som arrangeres gratis hvert år av Kartepe kommune, startet 11. februar med intens deltagelse. Studenter mellom 10-18 år kan delta på kursene, som vil ta omtrent to måneder i Kartepe skisenter. I løpet av treningsperioden leveres skiutstyr gratis til traineene av Kartepe kommune.

“DET VIL ALDRI VETE SKIEN I KARTEPE”

Kartepe, som er et av de mest populære vinturismesentrene i Marmara-regionen, fortsetter å gjøre et navn for seg selv med bidragene fra Kartepe kommune, så vel som dens sportsaktiviteter så vel som dens aktiviteter som oppmuntrer til sport. I 2020 vil mange ungdommer fra Kartepe dra nytte av de gratis skikursene som arrangeres ved å si "Ingen barn som ikke kjenner ski i Kartepe".Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar