Indian Firm vinner anbud for vedlikehold av jernbane for Saudi Arabia

india firma vinner Saudi-Arabia arabiavedlikeholdsbud
india firma vinner Saudi-Arabia arabiavedlikeholdsbud

Vant det gigantiske vedlikeholdsbudet av det indiske jernbaneselskapet Larsen og Toubro (L&T) Etihat Rail. Etihad Rail, det offisielle jernbaneselskapet i De forente arabiske emirater, er et selskap som administrerer godstransport og persontransport og er et selskap som har som mål å utvide jernbanenettet.


Larsen & Toubro fra India, den beste budgiveren for vedlikeholdsanbudet som skal holdes på syv forskjellige lokasjoner i De forente arabiske emirater. L&T, kunngjort som vinneren av anbudet til en pris av 510 millioner dollar, vil samarbeide med sin kinesiske partner Power China International (PCI) i dette prosjektet.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar