Jernbanearbeidere 24 timer på vakt under alvorlige vinterforhold

jernbanearbeidere på begynnelsen av timen under vanskelige vinterforhold
jernbanearbeidere på begynnelsen av timen under vanskelige vinterforhold

TCDD-snø- og iskjempesteam gjør store anstrengelser for å sikre at tog ikke blir forstyrret på grunn av det iskalde og snøværet som er effektivt i det østlige Anatolia-regionen.


Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD) Sarikamish Station Chief i jernbanearbeidere er på Erzurum-Kars jernbane, 217-kilometer avstand av snø og is fjerning i 5 år, passasjerer er mer behagelig å bestemmelsesstedet og er intense forsøk på å komme i gang.

Arbeiderne sa at de jobber for å forhindre veier etter snøfall, og sa: “Nødvendige forholdsregler må tas for at veiene våre skal være åpne hele tiden, togene skal ferdes trygt og for at passasjerene våre skal ha en behagelig reise. For dette jobber vi med skinnene i regionen der lufttemperaturen synker til under 31 minusgrader, uansett kraftig snøfall og kaldt vær. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar