Gunsel B9 introdusert for TRNCs innenlandske bil

kktcs hjemlige bilvåpen b introduserte
kktcs hjemlige bilvåpen b introduserte

“Günsel”, den innenlandske og nasjonale bilen til den tyrkiske republikken Nord-Kypros, ble introdusert med organisasjonen som ble holdt på Girne Elexus Congress Center. Den første modellen av Günsel, produsert av tyrkiske ingeniører og designere med 10 års arbeid og 1,2 millioner arbeidstimer i kroppen til Near East University, ble produsert i gule, blå og røde farger som symboliserer jord, himmel og flagg fra TRNC. Designet og interiørdesignene til Günsel B9 ble høyt verdsatt.


Statsminister Ersin Tatar, 3. president Dr. Dervis Eroglu, Republikken Tyrkia ambassadør i Nicosia, Ali Murat Başçer, visestatsminister og utenriksminister Ingrid Ozersay, utdanningsminister Nazim Cavusoglu, finansminister moden Amcaoğlu, innenriksminister Aysegul Baybars Kadri, anlegg og samferdselsminister Tolga Atakan, økonomi og energiminister Hassan Taçoy, Turist- og miljøminister Dt. Ünal Üstel, landbruks- og naturressurser Dursun Oğuz, arbeids- og sosialminister Faiz Sucuoğlu, hovedopposisjon Republikanernes tyrkiske partipresident Tufan Erhürman, tyrkisk-kypriotiske freds korps sjef generalmajor Sezai Öztürk, sikkerhetsstyrkets øverstkommanderende Tuğgeneral Altan Er og visepresident for republikanske forsamlingen Zorlu Omtrent 3 gjester fra Tyrkia og utlandet deltok på promoteringskvelden til Günsel, deltatt av Töre.

Nær East University, styreleder Dr. İrfan Suat Günsel: “Faren vår er Dr. Drømmen om Suat Günsel; Fra design sammen har vi blitt til virkelighet ved å jobbe dag og natt med ett legeme, ett hjerte og stor tro. ”

Nær East University, styreleder Dr. İrfan Suat Günsel holdt en tale om natten der Günsel B10, som ble utviklet av tyrkiske ingeniører med 9 års FoU og designstudier, ble introdusert. Drømmen om Suat Günsel; Fra design til FoU, fra teknologi til prosjektering, har vi omgjort til virkelighet ved å jobbe dag og natt med ett organ, ett hjerte, med en stor tro. Vi lever med æren, stoltheten og lykken over å kunne dele GÜNSEL med deg, vårt land, vårt hjemland og vårt hjemland og å introdusere det for verden på en sterk måte. ”

Å uttrykke at realiseringen av et stort prosjekt som Günsel er en av de mest verdifulle indikatorene for Near East Universitys vitenskapelige produserende kraft. Dr. İrfan Suat Günsel sa: "Near East University og Girne University har blitt de største og mest utviklede universitetene i geografien og har inntatt sin plass blant de respekterte universitetene i verden. Det har den teknologiske infrastrukturen og det akademiske utstyret som skal utføres på samme tid, nesten to tusen artikler publisert i internasjonale indekserte tidsskrifter og 385 prosjekter som pågår. ”

Produksjonskapasiteten til Günsel, hvis serieproduksjon starter i 2021, vil nå 2025 20 biler årlig i 9. Natt til lanseringen av Günsel sin første modell B9, ble reklamemodellen til den andre modellen J9, som har blitt hemmelig frem til i dag, presentert for gjestene. Utviklingsprosessen til J2022, som er designet som en SUV, er planlagt fullført i 9 og prototypefremmingen er planlagt. Nær East University, styreleder Dr. I presentasjonen som İrfan Suat Günsel holdt over natten, vil produksjonen av den andre J2024-modellen starte i XNUMX.

Günseles transformasjon av den tyrkiske republikken Nord-Kypros til et av de bileksportlandene vil skape et stort sprang for landets økonomi. På den ene siden vil Günsel skaffe en stor mengde eksportinntekter til TRNC med bilene den vil eksportere til utlandet, og drivstoffbesparelser som Günsel skal levere, som brukes innenlands, vil redusere mengden importert drivstoff kraftig. Av denne grunn har Günsel potensialet til å redusere utenrikshandelens underskudd kraftig ved å gi et toveis bidrag til TRNC-økonomien. Eksportinntektene det vil skape, økonomien som skal etableres av billeverandørindustrien og sysselsettingen som skal skaffes, vil gjøre Günsel til et av de viktigste lokomotivene i TRNC-økonomien.

Statsminister Ersin Tatar: "Som den tyrkiske republikken Nord-Kypros har vi vokst frem store navn og store helter. Alle skal erkjenne at Suat Günsel, som har jobbet i mange år siden kampen, har jobbet for den tyrkiske republikken Nord-Kypros, er en av disse heltene. Det er mange negative problemer for Kypros i det østlige Middelhavet. Suksesshistorien som er signert her har flau negative foredragsholdere. Fordi vi er vellykkede, er vi de suksessfulle barna til en vellykket nasjon, som omfavner landet sitt, tror på perfeksjon og har talent. Her er den tyrkiske republikken Nord-Kypros! I dag er vi vitne til historie. Günsel vil gi et stort bidrag til vårt lands eksport, sysselsetting, økonomi og utvikling. Jeg vil takke Günsel-familien, som har oppnådd denne store suksessen. ”

3. President for TRNC Derviş Eroğlu: “Vi la grunnlaget for University of Near East sammen med Suat Günsel under mitt statsministerium. Siden den dagen er det lagt så mye grunn av Suat Günsel og hans familie at vi har glemt tallet. Suat Günsel har fulgt det beste i hvert prosjekt fra universitet til sykehus. Günsel Family kan bare være stolt av prosjektene som signaturen har økt i. Måtte suksessen din være permanent. ”

Ambassadør for Republikken Tyrkia Ali Murat Başçer Nicosia: ”Det globale bilmarkedet er ved et nytt veiskille. President i Tyrkia Mr. Recep Tayyip Erdogan, Tyrkias innenriks bil som han sa på møtet 27. desember tOGGer introduserte i dag, alle er lik skrive inn dette løpet. Günsel, signert av Near East University, vil skape et viktig eksempel for teknologiutvikling, FoU og industrielle prosjekter for alle våre universiteter. Jeg takker alle kundene som bidro. "

Tufan Erhürman, president for det republikanske tyrkiske partiet: ”I dag er vi vitne til en drøm som går i oppfyllelse her. Jeg presenterer min takknemlighet til de som har opplevd denne stoltheten. Da jeg besøkte produksjonsanleggene, så jeg unge ingeniører jobbe spent i begynnelsen av oppgavene. Jeg takker dem alle. Vi sier alltid at produsenten ikke forsvinner. Günsel Family fortsetter å implementere prosjekter som kalles umulige. Jeg gratulerer hele familien med suksessen. ”

Visestatsminister og utenriksminister Kudret Özersay: “Den tyrkiske republikken Nord-Kypros og dens folk trenger mer enn én suksesshistorie. Günsel er også en viktig inspirerende suksesshistorie. På vegne av vår stat vil jeg takke alle som signerte denne suksesshistorien, spesielt Günsel-familien. En slik investering krever en flott visjon. Sammen med Günsel demonstrerte de hvor store visjoner Günsel-familien og University of Near East er. ”

Hasan Taçoy, økonomi- og energiminister: “Günsel er et stort prosjekt for vårt lands økonomi som vi må tro og beskytte til slutten. Suat Günsel, som har brakt veldig viktige verdier til vårt land så langt, har brakt stor verdi for landet vårt ved å drømme om læreren sin og familien og jobbe hardt for å realisere denne drømmen. Verden forandrer seg. Det er veldig attraktivt å ha et elbilprosjekt som skal produseres fra solen som solland. Derfor må vi beskytte dette prosjektet, som vi har vært vitne til fra å bli en drøm.

Arbeids- og sosialminister Faiz Sucuoğlu: ”Da jeg snakket med læreren min Suat Günsel for år siden, fortalte han meg at han en dag ville produsere en bil. Da jeg fortalte ham at det ikke var lett, sa han at han ville gjøre drømmene mine til virkelighet. Her er vi vitne til realiseringen av denne drømmen. Günssels historie, som startet med 10 ingeniører og fortsetter med 100 ingeniører i dag, vil nå tusenvis av ingeniører de kommende årene. Günsel vil bane vei for oss å holde ungdommen i landet med den sysselsettingen den vil skape ved å bidra til å redusere ungdomsledigheten, som har nådd 19 prosent i landet vårt i dag. "

LØNN MED figurer

Günsel sin første modell B9 er en 100 prosent elbil. Kjøretøyet, som kan reise 350 kilometer på en enkelt lading, ble produsert ved å kombinere 10 936 140 stykker totalt. Motoren til kjøretøyet er 100 kW. Fartsgrensen til Günsel B8, som kan nå 9 km i timen på 170 sekunder, er elektronisk begrenset til 9 km i timen. Günsel B20s batteri kan lades på bare 7 minutter med høyhastighetslading. Hvis standard lading brukes, er denne tiden 100 timer. I utviklingsprosessen ble det inngått avtaler med over 1,2 leverandører fra 9 land for produksjon av Günsel B28, der over 800 ingeniører brukte XNUMX millioner timer arbeidskraft.

Elbiler øker vekten i verdensbilmarkedet hvert år. Antall solgte elbiler i verden i 2018 var 2 millioner. Salg av elbiler, som antas å nå 205 millioner i 10, forventes å komme opp i 2030 millioner i 28 og 2040 millioner i 56. Elbiler vil fange opp 2040 prosent av bilmarkedet i 57.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar