TRNCs innenlandske salgsfremmende kontor åpnet

kktcs innenlandske bilreklamekontor åpnet
kktcs innenlandske bilreklamekontor åpnet

Kampanjekontoret til GÜNSEL, den innenlandske og nasjonale bilen i vårt land, som ble designet av 109 tyrkiske ingeniører og hvis prototypeproduksjon ble fullført og introdusert med deltakelse av 20 mennesker 3000. februar, ble åpnet i Nicosia Dereboyu.


I "Günsel Promotion Office", der B9, som har kommet til produksjonsleddet, blir vist frem og gir muligheten til å undersøke GÜNSEL B9-modellen nøye, kan du få detaljert informasjon om modellen, merke og tekniske funksjoner relatert til GÜNSEL. Testkjøringen for GÜNSEL B9 vil være tilgjengelig for avtale på GÜNSEL Promotion Office, som åpner dørene for muligheten til å prøve GUNSEL-merket med stor spenning og nysgjerrighet.Det vil bli solgt i GÜNSEL-merkeprodukter i GUNSEL Promotion Office.

Den andre modellen vises på "J9" ...

GÜNSEL, som gikk inn i bilbransjen med GÜNSELB9, er utstilt i GÜNSEL Promotion Office i sin andre modell “J9” i SUV-segmentet, som vil tiltrekke seg oppmerksomhet med sin unike og iøynefallende interiør- og eksteriørdesign, så vel som dens dynamiske og skarpe linjer og forskjellige utstyrsfunksjoner. Den skiller seg ut som en storbil familiebil med dører.

Professor Dr. İrfan Suat Günsel: "Vi laget våre mål og planene våre i bilindustrien ..."

Når han uttaler at GÜNSEL og den tyrkiske republikken Nord-Kypros har kommet inn i bilindustrien ved å være blant landene som produserer biler, var styreleder i nær øst-universitetet. Dr. İrfan Suat Günsel sa at de planlegger målene sine parallelt med endringene og utviklingen i bilindustrien, og at de ønsker å skape en mulighet til å nå bredere publikum ved å fortsette investeringene.

Han uttalte at GÜNSEL Promotion Office, som ble åpnet basert på vår strategi om å bli et pålitelig og prestisjetungt merke i elbilmarkedet, er et konsept med visjoner om bedriftens identitet for å skape merkevarekjennskap og fremskynde merkevareprosessen.

Professor Dr. İrfan Suat Günsel sa: "Selv om GünSEL, utstyrt med avansert teknologi og design, tar sikte på å tilføre vårt land og vår region verdi som et innovativt merke i elbilsegmentet, er det viktig i salg og ettersalgstjenester som vil starte med masseproduksjon. For det første tilbyr vi Günsel B9 til smak av entusiaster og bilentusiaster.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar