GUNCELs National Automobile Museum, Gunsel Art Museum, ble opprettet.

Gunsel Art Museum of GUNSEL, National Car of TRNC ble opprettet
Gunsel Art Museum of GUNSEL, National Car of TRNC ble opprettet

Omtrent 20 verk av kypriotiske og tyrkiske verdensutmerkede kunstnere vil finne sted i "Günsel Art Museum", som åpnes på Nicosia Derebo 700. februar, dagen som Günsel blir promotert.


“Günsel kunstmuseum” til “Günsel”, den hjemlige og nasjonale bilen i landet vårt, ble opprettet. "Günsel Art Museum", hvor omtrent 700 verk av de kypriotiske og tyrkiske verdensutmerkede kunstnerne vil finne sted, åpnes samme dag med introduksjonen av "GÜNSEL", som vil bli promotert på Elexus Hotel 20. februar.

Ved å gi samfunnets integritet betydning, vil Günsel-familien formidle delingen av Kypros kulturelle identitet med det nasjonale og internasjonale kunstmiljøet med det etablerte museet. Rundt 700 verk av prisbelønte kunstnere fra Kypros og den tyrkiske verden vil bli stilt ut i museet. Museet vil omfatte olje- og akrylmalerier, originale trykk, graveringer, linoleum, silkscreen, litografi, tretrykk, så vel som skulptur og keramiske arbeider.

"Gunsel Art Museum" fra "GUNSEL" ble opprettet ... "Vi vil gjøre det mulig å dele Kypros kulturelle identitet med det nasjonale og internasjonale kunstmiljøet ..."

Nær East University Fakultet for kunst og design, leder for grafisk avdeling og direktør for Günsel kunstmuseum, Assoc. Dr. I sin uttalelse om kunstmuseet sa Erdoğan Ergün Günsel at “GÜNSEL”, den første nasjonale og innenlandske bilen til TRNC, tillot fødselen av kunstmuseet med bidragene han ga til kultur og kunst.
At de sier at museer er et av fokusene for effektive sosiale utdanningsinstitusjoner, nasjonal og internasjonal deling, og gir også samfunn en historisk fordel med moralske og moralske verdier. Dr. Ergün uttalte at "Günsel Art Museum" vil formidle delingen av Kypros kulturelle identitet med det nasjonale og internasjonale kunstmiljøet i sentrum av Nicosia.

Assoc. Dr. Ergün sa: “Målet vårt er å oppdra en fremtidig generasjon som elsker kunst. Vi tilbyr våre besøkende en stor samling av moderne verk og periodiske utstillingshaller som helhet, et omfattende museum der de kan være vitne til produksjon og produksjon. I museet vårt, hvor tildelte kunstneres faste og permanente arbeider vil bli stilt ut, kan omtrent 700 verk sees på. ”

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar