Konya Metro, Konyaray, Ring Road and Logistics Center i 2020 investeringsprogram

konya metro i konyaray miljø og logistikksenter investeringsprogram
konya metro i konyaray miljø og logistikksenter investeringsprogram

Ordfører i Konya Metropolitan kommune Uğur İbrahim Altay takket president Recep Tayyip Erdoğan for ressursene som er bevilget til alle investeringer, spesielt Konya Metro, Konyaray, Ring Road, Logistics Center i investeringsprogrammet 2020.


I investeringsprogrammet for 2020 som ble publisert i Official Gazette, ble ressursen som skal tildeles til investeringer i Konya kunngjort.

Takk president Recep Tayyip Erdoğan på vegne av Konya for investeringsprogrammet i 2020, sa ordfører Konya Metropolitan kommune Uğur İbrahim Altay at president Erdoğan alltid var med Konya og brakte mange utenkelige investeringer til byen.

Ordfører Altay sa: "Det er avsatt en viktig ressurs til Konya-programmet i 2020-investeringene fra det sentrale budsjettet med brev fra presidenten. I dette; Konya Metro, den største investeringen i Konyas historie, 21,1 kilometer med bygging av første trinn, kjøretøyer og elektromekanisk infrastruktur, 17,40 kilometer Konyaray (Suburban) prosjekt og kjøretøy, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana High Speed ​​Train Project, Logistics Center, Konya Ministerial Road, Eğiste Bridge, delte veier og forskjellige departementer har viktige investeringer. Konya vår vil vokse sterkere i 2020 med disse investeringene, og jeg håper denne perioden vil bli en av verdens merkebyer. På grunn av alle investeringene som er gjort så langt og ressursene som er tildelt byen vår i 2020-investeringsprogrammet, spesielt vår president Recep Tayyip Erdoğan; Jeg vil takke våre visepresidenter, ministre, varamedlemmer og vår organisasjon på vegne av Konya. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar