Transportmøte ble avholdt i Finike og Kumluca

møte om transport i finike og sand
møte om transport i finike og sand

Innenfor omfanget av revisjonsarbeidene til Antalya Metropolitan Municipality Transportation Master Plan, møtte den hodene og medlemmene av minibuss-kooperativene som jobber i Kumluca og Finike.


Under møtet ble emnet for utveksling, fornyelse og felles rotasjon av kjøretøyene diskutert. Transportbutikker uttrykte sin glede av å ta beslutninger med et felles sinn.

Innenfor omfanget av revisjonsarbeidene til Antalya Metropolitan Municipality Transportation Master Plan, fortsetter det å forhandle med offentlig transportmenn i distriktene. I denne sammenhengen deltok Fintur kooperativ, Özkumluca andelslag og Hastur samarbeidspresidenter og medlemmer på møtet som ble holdt i Finike Service Unit.

PROBLEMER OG FORESPØRSELSER LYST

På møtet ble trinnene som ble tatt for offentlig transport i Finike og Kumluca diskutert, og kravene til minibussene ble hørt. I Kumluca Mavikent-Beykonak ble det diskutert felles tiltak innen rammen av fellesrotasjon, Kumluca Olympos-Yazır-bydelene, offentlig transport mellom Finike Hasyurt og Kumluca, og utveksling og fornyelse av kollektivvogner.

FELLES FORNØYD

Transportbutikkene Finike og Kumluca, som deltok på møtet, uttrykte sin tilfredshet med beslutningen fra det vanlige sinnet om fremtidens transport og støttet beslutningene som ble tatt. Antalya Metropolitan Municipality vil holde sitt neste møte med transportbutikkene i Kumluca Service Unit de kommende dagene.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar