Mersin Metro Prequalification Anbud Utsatt i 20 dager

Myrtle metro ti kvalifikasjonstilbud ble utsatt i flere dager
Myrtle metro ti kvalifikasjonstilbud ble utsatt i flere dager

Fristen for den foreløpige kvalifiseringsfasen for Mersin Mersin Metropolitan Municipality Directorate of Transportation for LRT Metro Line Construction and Electromechanical Systems mellom Mersin TCDD Station - Mezitli, og anskaffelse av metrokjøretøyer. 2019/714553 / det er 27.


Som det er kjent, er vekten til fjern- og nær-østlandene i verdens byggemarked over 50 prosent. I denne sammenheng, på grunn av reise- og arbeidsbegrensningene på grunn av CORONA / COVID-19-viruset, som forekommer i fjern- og nærøsten land, spesielt i Kina, og er effektiv over hele verden, er fristen for kvalifisering 20 dager for å skape et konkurransedyktig miljø. Det ble besluttet å utsette for en periode.

Mersin Metro for anbud og kjøp av biler KLIKK HERJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar