Tog og buss kolliderer i Pakistan 20 døde, 55 skadde

tog- og busspiller i Pakistan blir skadet
tog- og busspiller i Pakistan blir skadet

Tog og buss kolliderer i Pakistan 20 døde, 55 skadde; Det ble kunngjort at 20 mennesker omkom og 55 mennesker ble skadet i ulykken som skjedde på grunn av kollisjonen med persontoget og bussen i byen Kandhra, Sukkur, Pakistan.


Rana Adeel, visekommissær i Sukkur-distriktet, sa at 20 mennesker ble drept og 55 ble såret. Adeel rapporterte at det var mange alvorlig skadde mennesker og antall døde kunne øke.

Tairq Kolachi, Pakistans jernbanetjenesteansvarlig, sa at bussen ble delt i to av virkningen av krasjet. Det ble opplyst at alle menneskene som omkom i ulykken der toglederen og hans assistent ble lettere skadd, var passasjerer inne i bussen.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar