Når åpnes Sabiha Gökçen Airport Runway?

sabiha gokcen flyplass rullebane andre status
sabiha gokcen flyplass rullebane andre status

Den andre rullebanen, som begynte å bli bygd i Sabiha Gökçen lufthavn i 2015, er planlagt tatt i bruk innen utgangen av 2020.


Ved Sabiha Gökçen internasjonale lufthavn, byens flyplass i Istanbul, var byggingen av den andre rullebanen, som ble bygget parallelt med den eksisterende rullebanen, 3 meter lang. Byggingen av de nedre tunnelene, en av de viktigste milepælene i det andre sporet, er fullført. Fyllingsarbeidene til den andre rullebanen og taksebanene som er konstruert innenfor rammen av arbeidene i andre trinn, pågår. Etter det vil det fortsette med overbygningsarbeider, og hvis det ikke er noe tilbakeslag, vil det andre sporet være i full drift i slutten av 500. 2020 prosent av første etappe av Sabiha Gökçen Airport Second Runway er fullført og andre fase har nådd 98 prosent.

På Sabiha Gökçen lufthavn vil den andre rullebanen tas i bruk på slutten av året, og den eksisterende rullebanen vil være under vedlikehold. Med gjennomføringen av vedlikeholdet av den eksisterende rullebanen, vil to parallelle rullebaner tas i bruk samtidig, og den timelige landing og startkapasitet vil øke to ganger på Sabiha Gökçen lufthavn.

Sabiha Gokcen under andre rullebane arbeid, 30 millioner kubikkmeter masse fylle hullet som følge av forskjellen i høyde av den eksisterende rullebane, 2 millioner 750 tusen kubikkmeter pukk fyll, 1 million 650 tusen kvadratmeter svak betong, som skal holdes 1 million 800 tusen kvadratmeter fast betong.

Den totale lengden på den andre rullebanen vil være 3 tusen 500 meter. Ved siden av den andre rullebanen vil 3-parallellbanen, en forbindelsesbanegate, 10 høyhastighets taxiway, 1 midtforkle, 1-lastforkle og 1-motortestforkle.

HVEM VAR DET ANDRE KJØPSAFTILBUDET

Det andre anbudet for Sabiha Gökçen Lufthavns andre rullebane, som ikke kunne startes på grunn av ekspropriasjonsproblemer, ble gjort og Makyol vant anbudet som ble tilbudt av 9 selskaper. Makyol, som la inn bud 17 prosent under anbudsprisen, var eieren av anbudet for 1.397 milliarder dollar.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar