Martyr Birol Yıldırım Boulevard åpnet for tjeneste med New Melet Bridge

sehit birol yildirim boulevard med ny melet bridge åpnet
sehit birol yildirim boulevard med ny melet bridge åpnet

Martyr Birol Yıldırım Boulevard, som ble bygget av Ordu Metropolitan Municipality for første gang i Ordu, som et alternativ til ringveien og New Melet Bridge, som kan brukes som et alternativ til kystveien ved Svartehavet, ble tatt i bruk med en seremoni.


Fra den nye busstasjonsplassen har ruten på 5 km, som ligger i industriområdet Karapınar District og dekket med varm asfalt fra Yeni Melet Bridge til Kayabaşı kryss, blitt en alternativ vei til motorveien samt trafikktettheten i regionen.

“VI SIKTE FOR Å BLI ET MERKEBY”

Ordu tar ordentlige skritt mot å bli en merkevareby, og sier Ordu Metropolitan-ordfører Dr. Mehmet Hilmi Güler sa: ”I dag bringer vi to vakre verk til Orduen vår. En av dem er New Melet Bridge, 236 meter lang. Denne broen vil være et nytt fartøy til Ordu, det vil lempe trafikken vår. Vi var med på å bringe kalenderen foran ved å handle på denne broen, som planlegges ført til byen vår på en annen dato. Jeg vil takke motorveiene som brakte denne tjenesten til byen vår i løpet av to måneder. Dette viser styrken til staten vår. Så åpnet vi en fin boulevard. Som innbyggere i Kadirşinas ga vi navnet til vår martyr Birol Yıldırım, som ofret blod og liv for dette landet, til denne boulevard. Måtte 2 km-ruten være gunstig for innbyggerne våre. Den omtrentlige kostnaden for de to investeringene er 5 millioner TL. Vi fortsetter å ta dristige og målbevisste skritt. Vi ønsker å legge mange flotte verk til byen vår. Vi er på vei til å bli en merkevareby. Slik sett var en av de viktigste jobbene å løse trafikkproblemet. Med dette trinnet vil trafikken vår være mer komfortabel. Vi tenker på en annen bro der Melet møter havet. Vi planlegger også dette. Ordu vil være en by som også er kjent av sine broer. Melet vil være et vakkert livssenter. Når vi innser dette, vil hæren vår bli mye vakrere innen turisme og industri. ”

“Jeg gratulerer vår borgermester for metropolitan”

Ordfører i Ordu Metropolitan Municipality Guvernøren i Ordu Seddar Yavuz, som startet sin tale ved å takke Mehmet Hilmi Güler, sa: ”Jeg vil takke ordføreren vår for arbeidet og gratulere ham. Da Cevizdere-broen kollapset på grunn av katastrofen de siste årene, så vi at vi ikke hadde noen alternativ måte. Det er viktig å ikke krysse broen. Gud forby, viktigheten av disse investeringene når det gjelder strategisk, sikkerhet og transport blir tydeligere i lignende situasjoner. Derfor er det nødvendig å se på investeringer fra dette aspektet. Jeg gratulerer vårt arbeidende hoveddirektorat og hovedstadsdirektør og ønsker at investeringene vil være gunstige for provinsen.

Etter talene ble de to investeringene som ble gjort av åpningsbønn-provinsen Mufti Mürsel Öztürk offisielt åpnet etter at protokollen kuttet åpningsbåndet.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar