Trafikkregulering på grunn av drift av Çark Creek Bridge

trafikkregulering på grunn av kjøring av bekken
trafikkregulering på grunn av kjøring av bekken

På grunn av broarbeidene på Çark Creek, vil Serdivan Adnan Menderes Caddesi (Summer Canal Channel) være stengt for trafikk i begge retninger mandag 2. mars. Trafikk vil bli gitt i retning av Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


Den 360 meter lange delen av Adnan Menderes Avenue (Summer Canal Channel), som bygges av Sakarya Metropolitan Municipality på impeller creek og vil forbinde Sebahattin Zaim Boulevard, Serdivan Adnan Menderes Avenue og Hasır Street, vil være stengt for trafikk i begge retninger mandag 2. mars. Trafikk vil bli gitt til Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi retning.

Til oppmerksomhet fra innbyggerne våre

I uttalelsen: “Etter fullføring av pelearbeidene, vil veien delvis bli åpnet for trafikk og kjøretøytrafikken vil bli gitt som avgang og ankomst. For at innbyggerne våre skal fullføre livet og eiendomssikkerheten og jobbe raskt, uten forsinkelse, blir sjåførene våre bedt om å overholde trafikkskilt og markører og bruke alternative ruter. I tillegg bør parkering unngås på Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi, der trafikken vil bli dirigert, for å forhindre trafikkflyt. Vi takker alle våre medborgere for deres følsomhet ”.

trafikkregulering på grunn av kjøring av bekken
trafikkregulering på grunn av kjøring av bekken

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar