Uludag Vinterfestival Pappekledekonkurranse har gått i stykker

Uludag Vinterfestival Pappekledekonkurranse har gått i stykker
Uludag Vinterfestival Pappekledekonkurranse har gått i stykker

Vinnerne av Carton Girl-konkurransen som ble holdt innenfor rammen av Uludağ Winter Festival, arrangert for fjerde gang i år av Bursa Metropolitan Municipality, ble belønnet med gull. Prisene til første, andre og tredje plassering i 2 forskjellige grupper ble overrakt av Ahmet Bayhan, sjef for presse- og PR-avdelingen i Metropolitan kommune.


Konkurransen, der deltakerne på den andre dagen av Uludağ vinterfestival viste stor interesse og 36 personer konkurrerte, ble avholdt på den andre utviklingssonen Kurbağakaya Teleferik stasjonsplass. Prisutdelingen for arrangementet, som slo gjennom, ble holdt i samme område. Arrangementet, organisert i koordinering med Metropolitan kommune og Bursa Tourism Promotion Union, ble planlagt i kategoriene "Beste design" og "Beste tid". I kategorien 'Best Design' kom Enes Balta først med 2 poeng, Hüma Yılmaz med 85 poeng og Muratcan Turan med 80 poeng. I kategorien 'Best Time' kom Hüma Yılmaz først med 75 meter, Ömer Eymen nummer to med 64 meter, og Abdullah Coşar tredje med 55 meter. Vinnerne ble tildelt med full pris, den andre med halvparten, og den tredje med et kvarter gull.

I sin uttalelse under prisutdelingen minnet Ahmet Bayhan, sjef for Metropolitan Municipality Press and Public Relations Department om at de har organisert pappsledekonkurransen i 2 år og uttalte at de prøver å videreutvikle arrangementet de kommende årene. Bayhan takket de som bidro til arrangementet og uttalte at lignende organisasjoner ble holdt i Russland og Skandinaviske land og Bursa og at forskjellige og bemerkelsesverdige design dukket opp.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar