Minister Varank: Vi er i fremtidens bilindustri

vi er i fremtiden for bilindustrien til ministeren
vi er i fremtiden for bilindustrien til ministeren

Industri og teknologi minister Mustafa Varank, tall på veksten av internasjonale organisasjoner uttalt at Tyrkias 2019 oppjustert flere ganger kjøtt, "Jeg tror dette vil fortsette i 2020 revisjoner. I år med investeringer for vekst i Tyrkia vil være sunn. "Han sa.


Verdensbanken, de tyrkiske industri og forretningsfolk Association (TUSIAD), International Investors Association (YASED) og Tyrkia Eksportører forsamling avholdt i Istanbul i samarbeid med "Handel og Global Value Chain Conference" begynte. Når han talte ved åpningen av arrangementet, bemerket Varank at den mest fremtredende faktoren som former verdensøkonomien de siste 30 årene, er de globale verdikjedene, og uttalte at produksjonsnettverk dannet av internasjonal handel og investeringer har gjort land, selskaper og ansatte mer koblet sammen.

GLOBAL UTVIKLINGSRAPPORT

Minister Varank påpekte at det er behov for internasjonalt samarbeid mer enn noen gang, og sa: "I denne forstand er den globale utviklingsrapporten, der Verdensbanken undersøker verdikjedene i detalj og bringer forslag til politikk, en sterk referanse for oss."

2023 INDUSTRI OG TEKNOLOGISK STRATEGI

Varank, 2023 industri og teknologi uttalte strategi om verdiskapende produksjon, og de satt som vil gjøre det mulig politikk for å gjøre gjennombrudd i kritisk teknologi Tyrkia for å fjerne en øverste ligaen, sa de ønsket å sette verdens en av de mest avanserte økonomiene. "Hvert skritt vi tar og tar vil føre landet vårt til områder med høy merverdi i globale verdikjeder," sa Varank.

EKSEMPEL land Tyrkia

Varank sa i den aktuelle rapporten fra Verdensbanken at det ble brakt en rekke politiske forslag til land for å integrere verdikjedene mer sofistikerte, og at departementet har jobbet intenst i nesten alle disse forslagene i 1,5 år. Varank for Tyrkia vil være et eksempel til mange land i denne sammenheng at kvalifikasjonene oppgitt.

NÆRINGSMILJØ

Varank sa at de har nådd den 2. plassen i Verdensbankens Ease of Doing Business Index med 27 sprang de siste 33 årene takket være strukturreformene de har gjennomført, sa Varank: "Vi jobber for å vise en lignende ytelse i år. Vi vil lage mange ordninger som vil gjøre forretningsmiljøet mer investorvennlig, lette handel og oppmuntre til investeringer. ”

PILOT-PROSJEKT MED VERDENSBANKEN

Minister Varank sa at de vil lage et pilotprosjekt med Verdensbanken i bilindustrien, og sa: “Dette prosjektet vil spille en ledende rolle i vår lokale leverandørutviklingspolitikk. Med prosjektet vil vi samle multinasjonale selskaper som opererer i vårt land i sektoren og lokale leverandører, og fokusere på å forbedre vår kapasitet på områder som effektivitet, styringsevne, produksjonsprosess og kvalitet. Departementet vårt har også som mål å utvikle applikasjoner i lignende målestokk i forskjellige sektorer ved å skaffe en metodikk med dette programmet. ”

PRODUKSJON MED AVANSERT TEKNOLOGI

Tyrkia, EU sier at Varank største leverandør til bilindustrien, avansert teknologi for produksjon med en passende strukturer til verdens standarder, sa han. Varank, "Tyrkias Car av prosjektet, vi bringer vår overlegenhet i nye og spennende områder. Vi har som mål å gå utover å produsere en bil her, tror vi. ”

VI SKAPER VÅRT MERKE

Varank, forklarer teknologisk endring i bilindustrien, "Tyrkias Otomobili'yl bygger vår merkevare for å konkurrere i det globale markedet, sier vi i fremtiden for bransjen har vi også dem. Dette prosjektet vil også føre til at billeverandørindustrien oppdaterer seg mot nye teknologier. ”

SPILLERE AV GLOBAL KONKURRANSE

Varank bemerket at de trenger alles ideer, kunnskap og unike perspektiv, og at de vil fortsette å jobbe i nært samarbeid med alle interessenter i offentlig og privat sektor, og at de vil være en av de sterkeste aktørene i global konkurranse med produktene og teknologiene de utvikler.

POSITIV TREND

Forklarende på at de økonomiske tillitsindikatorene fortsetter å øke, sa Varank at det er observert en gjenopplivning i industriproduksjon, og at den positive trenden vil være permanent og vil fokusere på høy verdiøkende produksjon og sysselsettingsøkninger.

VEKSTFORHOLD

Ministrene Varank 2019 i internasjonale organisasjoner, inkludert Verdensbanken, sier at deres vekstprognoser for Tyrkia reviderer opp flere ganger, "Jeg tror dette vil fortsette i 2020, og jeg tror at denne revisjonen. I år med investeringer for vekst i Tyrkia vil være sunn. "Han sa.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar