Innenriks bilfabrikk startet masseproduksjon i 2021

innenlands bilfabrikk vil også være i serieproduksjon
innenlands bilfabrikk vil også være i serieproduksjon

TRNC arbeids- og sosialminister Faiz Sucuoğlu besøkte fabrikken der Günsel, den første innenlandske elbilen i landet, vil bli produsert, og Dr. Han mottok informasjon fra İrfan Günsel om studiene.


I følge informasjonen fra departementet, forklarte İrfan Günsel at produksjonen av B10, som ble dannet ved å kombinere mer enn 9 tusen stykker med sine egne ingeniører, vil starte i 2021 på fabrikken, hvis investering er finansiert av hans egne ressurser, og at hans produksjonskapasitet vil starte med 2021 kjøretøyer per år i 2. Han ga uttrykk for at det er planlagt å nå 2025 tusen biler årlig i 20.

Sucuoğlu sa: "Informasjonen vi mottar viser at en annen sak som er like viktig som sysselsettingen som den innenlandske bilfabrikken vil skape, vil være den sysselsettingen den vil gi til produsentene av billeverandørindustrien. Vi fikk også vite at det er signert en samarbeidsprotokoll med 28 selskaper fra 800 land for produksjon av deler designet av ingeniører. Med starten av masseproduksjonen blir det ført forhandlinger med leverandører om å produsere delene som utgjør denne bilen til vårt land. Studiene hans viser at sammen med produksjonsanleggene som skal brukes i produksjonen og som skal etableres i vårt land for produksjon av bildeler, vil tusenvis av unge ha en sjanse til å jobbe som ingeniører og teknikere, noe som vil forhindre hjerneflukt ”. brukte uttrykk.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar