Bevissthetsadvarsel med beskytt dine avstands-klistremerker i AŞTİ

Bevissthetsvarsel med astma
Bevissthetsvarsel med astma

Ankara Metropolitan Municipality fortsetter å advare innbyggerne ved å ta nye tiltak for å bekjempe koronavirusutbruddet. Med den nye applikasjonen som ble lansert i Başkent, ble 'keep your distance' klistremerker plassert i servicebyggene til Metropolitan Municipality, spesielt AŞTİ. Mustafa Koç sa at de begynte å distribuere stimulerende "klistremerker" til markedene, og sa at de hadde som mål å øke bevisstheten hos innbyggerne for deres egen helse og for andres helse.


Ankara Metropolitan kommune fortsetter kampen mot koronavirusutbruddet ved å ta nye tiltak.

Ved å fortsette advarslene sine om kontoer på sosiale medier, bybilder og plakater med kallenavnet "HomeKal", forberedte Metropolitan kommune klistremerker for å "holde avstand" for å øke oppmerksomheten.

FØRSTE ANSØKNING I AŞTİ

Ved å plassere disse “klistremerkene” i AŞTİ, hvor passasjerer trafikk oppleves, sørger Metropolitan kommune for at innbyggerne som venter på billettkøen foran busselskapenes kontorer, tar hensyn til denne advarselen.

Med beskjed om at desinfiseringsarbeidet fortsetter i AŞTİ for folkehelse, uttalte leder for avdelingen for hovedstadspolitiet, Metropolitan Municipality Mustafa Koç, at de ønsker å øke bevisstheten blant innbyggerne med limene som er plassert på bakken, og sa:

"Vi bryr oss om desinfeksjonsstudier i kampen fra Metropolitan kommune mot spredning av coronavirus. Bortsett fra det, tar vi denne kampen et skritt videre og jobber for å skape bevissthet hos våre mennesker om beskyttelsen av sosial distanse. Det er en alvorlig nedgang i antall passasjerer, men i AŞTİ laget vi "klistremerker" på venteplassene foran plattformene, og festet dem til heisene. Rundskrivet til innenriksdepartementet til innenriksdepartementet ble aktivert for å sitte en person i dobbeltseter i busser, og for å sitte kryssvis i bak- og forsetet. Vi varslet dette til intercity busselskaper. Vi følger dens gjennomføring gjennom politiet og sikkerhetsvakter. Bedrifter har et betydelig inntektstap. Med instruksjon fra vår president Mr. Mansur Yavaş og med beslutningen fra BUGSAŞ styret, reduserte vi gebyret som ble mottatt fra bussene med halvparten i avkjørselen fra A fromTİ. Vi ser en følsomhet hos innbyggerne våre. Jeg roper til alle innbyggerne i Ankara, vær så snill å være hjemme, oppretthold sosial avstand når du går ut, forhindre spredning av viruset. ”

Mehmet Bingöl, som jobber på billettsalgskontoret, uttalte at den nye applikasjonen er nyttig og sa: “Sosiale distanse-klistremerker var veldig nyttige. Vi ber dem snakke med oss ​​ved å stå på klistremerkene slik at de kan øke bevisstheten blant passasjerene. Metropolitan kommune fortsetter arbeidet med å bekjempe viruset i AŞTİ. Jeg vil formidle min tilfredshet til Mansur Yavaş herfra. ”Faruk Çayan, som reiste til Denizli, understreket viktigheten av advarsler og forholdsregler,“ De satte et termisk kamera i rørporten, denne applikasjonen vakte min oppmerksomhet. For å beskytte den sosiale avstanden syntes jeg denne applikasjonen var veldig vellykket, med klistremerker festet til gulv og heiser. Mens han kom til bussen, distribuerte eieren av selskapet en maske, Metropolitan Municipality skapte bevissthet hos alle. Ett sete er igjen på bussene for sosial avstand. Jeg tror at hvis alle tar den nødvendige forholdsregelen, vil vi overvinne disse vanskelige dagene så snart som mulig ”.

DISTRIBUTERT TIL MARKEDER

Sjefen for politidepartementet, Mustafa Koç, sa at de distribuerer advarselklistremerker til markedene som innbyggerne bruker intenst, og sa at de ringte hjemme med plakatene de forberedte.

Koç, som undersøkte med polititeamene i markedene der søknaden ble fremsatt, ga følgende informasjon:

“Ved inngangen til markedene henger vi opp" gå hjem når du er ferdig med å handle "advarselsplakater. Et annet rundskriv fra vårt innenriksdepartement ble overført til vår kommune. For å overholde rundskrivet som bestemmer antall kunder som kan lokaliseres i henhold til kvadratmeterne på markedene, har vi lagt ut advarsler som indikerer hvor mange kunder som kan komme inn i markedene. Vi klistrer også "hold avstand" klistremerker på gulvet for å forhindre ansamling foran saken. Vi ønsker å utvide disse studiene i hele Ankara. ”

Tuncer Ömür uttrykte at han så klistremerkene mens han handlet, og sa: ”Det må være en avstand for helse. En veldig logisk applikasjon. Jeg er veldig fornøyd med praksisen med å opprettholde avstanden mellom kundene når jeg handler med kassereren. Jeg vil takke presidenten vår og alle som bidro. ”

KLIPPER FOR ELEVATORS

Klistremerkene, som begynte å bli plassert i servicebyggene til Metropolitan Municipality, blir også påført inne i heisene.

Metropolitan kommune, som prioriterer helsen til de ansatte med klistremerker med advarsel om å beskytte sosial avstand, advarer 4 personer om å ta heisene mot faren for epidemi. Başak Yılmaz fra Metropolitan-staben sa, “Jeg er fornøyd med tiltakene som er tatt for å beskytte personellets helse. Jeg vil takke alle som bidro, spesielt Metropolitan-ordføreren Mansur Yavaş. ”Esra Okkalı sa:“ Jeg er virkelig fornøyd med den sosiale distansepraksisen som ble initiert i kommunen ”. Osman Özcan sa at han mener at klistremerkene som inneholder advarselen om sosial distanse for helse, er effektive, og sa: "Jeg finner fremgangsmåten for å la oss beskytte den sosiale distansen som er initiert av vår kommune på grunn av epidemisykdommen".

Posisjonsklistremerker vil bli brukt på Metro- og ANKARAY-stasjonene, hvor innbyggerne reiser daglig, på kort tid.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar