Drosje og minibusser desinfiseres i hovedstaden

Drosje og dolmus desinfiseres i hovedstaden
Drosje og dolmus desinfiseres i hovedstaden

Metropolitan kommune, som bruker intens overtid ved å kjempe mot epidemiske sykdommer og utfører regelmessige desinfiseringsarbeid i kjøretøyer med offentlig transport, har startet hygienestudier i 7 701 drosjer som serverer i Başkent. Mens tiltakene som prioriterte folkehelsen ble satt i verk én etter én, omorganiserte EGOs generaldirektorat tjenestetidene på grunn av høytiden. Mens politidepartementets team inspiserte rengjørings- og steriliseringsarbeidene på hotellene i Ankara, stengte ASKİs generaldirektorat midlertidig innsamlings- og abonnementsgrenene på 2 steder. Metropolitan kommune har også avbrutt kondolanseteltjenesten for innbyggerne som døde.


Ankara Metropolitan Municipality fortsetter sin hygieneaktivitet i hele byen.

Mens Metropolitan-teamene mobiliserer seg for krav fra offentlige institusjoner og organisasjoner til frivillige organisasjoner, blir det også utført et grundig rengjøringsarbeid i kjøretøyer som brukes av offentlige transportmidler. Etter Metro, ANKARAY, taubane og busser har desinfiseringsarbeid startet i drosjer som tjener i Başkent.

HYGIENE-ANVENDELSE I SKATTER

Mens desinfeksjons- og steriliseringsstudiene økes i hovedstaden på grunn av epidemien, som påvirker verden, jobber hovedstadsrengjøringsteamene, hvis tillatelser fjernes, 7/24 for å beskytte folkehelsen.

På forespørsel fra Chamber of Automakers and Drivere Tradesmen i Ankara ble det iverksatt tiltak for å anvende desinfeksjon på 7 701 drosjer som serverer i hovedstaden. Metropolitan kommune-lag; Kızılay Storage Area utfører hygienisk arbeid på tre punkter i utgangspunktet, i tillegg til İskitler Zübeyde Hanım Mahallesi Mianka Boulevard Drivere Plate Workshop og Varlık Mahallesi Yayın Sokak Market Place.

General Manager for General Directorate of Police Officers, Veda Oğan, uttalte at de regelmessig vil sjekke desinfiseringsarbeidene som ble satt i gang for drosjer, og uttalte at Cevdet Kavlak, nestleder for Chamber of Craftsmen and Drivers of Ankara, siktet for å få innbyggerne til å komme på drosjene komfortabelt de siste dagene, og sa:

“Desinfeksjonsprosessen startet på 3 poeng for våre drosjer. Etter disse prosedyrene har vi 450 lukkede drosjeholdeplasser, og de vil bli sprayet foran seg. Vi vil takke Metropolitan-ordføreren Mansur Yavas, som hjalp oss med dette problemet og ga instruksjoner om gratis sprøyting. ”

Temel Karuk uttalte at han har vært drosjesjåfør i 15 år, og påpekte også viktigheten av søknaden for folkehelsen og sa: "Vi takker presidenten og kommunen vår for desinfiseringsarbeidene som vår kommune har gjort for drosjer." Şevket Pamukcu, Takk til alle som gikk, ”sa han.

Desinfeksjon i stoppet og stopper

Etter den intense etterspørselen startet BELPLAS A.Ş.-team under tilsyn av Institutt for miljøvern og kontroll under tilsyn av politidepartementet desinfiseringsarbeidet på Bentderesi og Gülbaba Dolmuş stopper for 2 56 dolmus. Seyfettin Aslan, sjef for helsepolitisk avdeling i Metropolitan kommune, ga beskjed om at rengjøring av seter, vinduer og håndtak for kjøretøyets interne struktur: følgende informasjon ved å gi informasjonen om at desinfiseringsarbeidet vil fortsette i hele provinsen:

”Vi prøver å ikke forstyrre det rutinemessige rengjøringsprogrammet vårt. Vi har også gjennomført rengjørings- og desinfiseringsprosessen for minibussene som brukes av folket i Ankara. Vi jobber i samme tempo for taxisjåføren. Vi fortsetter å tjene på døgnet rundt. ”

Generalsekretær i Ankara Minibuscular Chamber of Merchants, Erşan Ağören, understreket også at folkehelse er en prioritet og takket Metropolitan-ordfører Mansur Yavas for hans støtte.

BUSS BÆRET AV UMRED RETURN PASSASJERE ble desinfisert

3 borgere som håpet på Ankara og kom fra utlandet flyttet til sovesalene i Gölbaşı med EGO-busser.

Mens desinfiseringsarbeid ble utført av BELPLAS-team i sovesalene der innkvarteringen ble gjort, ble 37 EGO-busser, der passasjerene ble fraktet, utsatt for desinfisering etter internasjonale standarder hos det tredje regionale bussoperasjonsdirektoratet. Den interne og eksterne rengjøringen av bussene, hvis filtre ble fornyet ved å bli sterilisert til ventilasjonssystemet, ble også utført.

Seyfettin Aslan, leder for avdelingen for helsevesenet, som undersøkte desinfiseringsarbeidene på stedet, sa: “Vi desinfiserte bussene våre som fraktet Umrah-passasjerer og endret dem til pollenfiltre. Som Metropolitan kommune fortsetter vi kampen mot coronavirus på høyeste nivå. Folk i Ankara kan være sikre på at disse bussene blir rengjort til den minste detalj. Hvis innbyggerne våre overholder tiltakene kunngjort av Helsedepartementet, vil folket i Ankara ha kjempet denne kampen. ”

TJENESTETIMER REGULERTE I MASSTRANSPORT

Med beskjed om at bussene som frakter passasjerene som kommer fra Umrah, blir utsatt for desinfisering for andre gang og vil bli tatt i bruk tirsdag 17. mars, sa EGOs generaldirektorat for bussoperasjonssjef Mustafa Geyikçi: "Vi har tatt våre forholdsregler. Alle bussene våre er desinfisert. Folk i Ankara kan bruke bussene våre med ro i sjelen. ”

Geyikçi sa at EGOs generaldirektorat har inngått en ny ordning på kollektivkjøretøyer (Metro, ANKARAY og busser) på grunn av skolene ved departementet for nasjonalt utdanning, og sa at "Semester Holiday Service Program" ble startet mellom 16. og 30. mars.

HANGERSAMLING OG TILSKRIVELSE TIL 20 PUNKTER STENGT UNDER TIDEN

ASKİs generaldirektorat bestemte seg for å stenge 20 filialer hvor innsamling og abonnementstransaksjoner for vannregninger ble foretatt innenfor rammen av tiltakene som ble gjort for å beskytte folkehelsen mot epidemier.

I henhold til forklaringen om at andre filialer i hele hovedstaden vil fortsette å tilby tjenester og abonnenter kan betale via PTT, internett og banker, er filialene som ikke vil tilby tjenester midlertidig, som følger:

“Mamak og Sewing House abonnementsoperasjoner, Dikmen, Ayvalı, Etlik, Gazino, Andaç, Erdem, Pleven, Fatih, Yenikent, epeentepe, Karşıyaka, Newborn, Hüseyingazi, Aydınlıkevler, Mutlu, Eryaman, Güzelkent, Polatlı og Şentepe Collection Places. ”

DEN HYGIENISKE TALE PÅ HOTELLER

Desinfeksjonsaktivitetene ble fremskyndet etter advarselsbrevet som ble sendt av politidepartementet til alle hotellene i hovedstaden, overnattingsfasiliteter og bad.

Mens Ankara-politifolkene inspiserte hotellene, ble tiltakene for innbyggernes helse økt på mange hoteller i hovedstaden. Undersøkelsen av tiltakene som ble truffet på stedet, strammet Metropolitan Municipality Police Departments team sine kontroller.

Metropolitan kommune har også midlertidig suspendert kondolanseteltjenesten den har implementert for de avdøde innbyggerne for å forhindre folkemengder i å danne seg og spre viruset.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar