Hvordan forventes Coronavirus Outbreak å fortsette?

Hvordan forventes koronavirusepidemien å fortsette?
Hvordan forventes koronavirusepidemien å fortsette?

De fleste dødsfallene er personer over 65 år eller personer med lav immunitet. "Personer med kronisk lunge, diabetes, andre organproblemer, cellegift eller annen kroppsresistens og andre stoffmisbrukere har større risiko. Disse menneskene bør være så forsiktige som mulig. ”


Selv om dødeligheten er lav, bør vi ikke stole på dette kurset. ”Et virus som kan endres fra person til person når som helst, kan øke når som helst, truer menneskets genetiske struktur, så det er upraktisk. Epidemien kan vokse og dødeligheten kan øke. ”

Forsiktighet bør tas når du kontakter nykommere fra Kina, men vi må vite at ikke alle kinesere er smittet, spesielt de som ikke har vært i Kina på lenge.

ER DET EN BEHANDLING AV Sykdommen?

Det er ingen medisiner som har vist seg å være effektive for koronavirus i dag. Av denne grunn gis behandlinger til pasienter for å redusere klager og for å støtte nedsatte organfunksjoner, om noen. Personer som personlig har reist til eller besøkt Kina de siste 14 dagene i landet vårt, bør definitivt kontakte nærmeste helsestasjon hvis de har symptomer som feber, hoste og luftveisproblemer.

HVA ER MÅLENE Å VERNE VIRUS?

  • Pasienter med diagnosen koronavirus kan overføres når vi nærmer oss mer enn en meter. Syke mennesker skal ikke kontaktes så mye som mulig. For å forhindre dette, skal ikke syke mennesker dra ut i samfunnet så mye som mulig, men de bør bruke maske hvis de må.
  • For mye håndtrykk og klemmer bør unngås.

FOREBYGGINGSMETODER FRA EKSTERNE FAKTORER

  • Når vi hoster eller nyser, hvis vi ikke har et lommetørkle med oss, bør vi nyse eller hoste i armen. Dette er en beskyttelsesmetode ikke bare for koronaviruset, men også for annen forkjølelse og influensa.
  • Håndhygiene er veldig viktig. Vi bør definitivt vaske hendene så snart vi kommer hjem utenfra. Med så mye såpe og vann som mulig, er det nødvendig å vaske mellom fingrene, den øvre delen av hånden, håndflaten og deretter tørke. Det går ikke bare gjennom vann.
  • Vi må ha desinfeksjonsmidler som ikke trenger vann mens vi er ute på dagtid. Det er nyttig å bruke desinfeksjonsmidler når vi er ferdige med å jobbe mens vi handler i markedet mens vi reiser i T-banen, busser.

TILTAK I OFFENTLIGE OMRÅDER

  • Det bør ventileres ofte.
  • Oppmerksom rengjøring. Hvis det blir slettet 2 ganger om dagen, bør dette tallet dobles. Dette gjelder for huset.
  • Håndrensere bør være tilgjengelige på disse stedene.

SKAL GÅ TIL HOSPITAL NÅ

  • I tillegg til symptomene på influensa og influensa, bør unge mennesker som ikke har noen sykdom, oppsøke lege når de har pustebesvær.
  • De som får kreft, nyresykdom, hjertetransplantasjon og undertrykker immunforsvaret, skal umiddelbart gå til sykehuset, selv med normale influensasymptomer.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar